Létezik, hogy egy kutya a butasága miatt fagyjon meg?
Kinti, hosszabb szőrű keverék kutya. SZIGETELT, szuper faházzal, kutyaajtón hővédő, bent rengeteg meleg, száraz szalma. S-es kutyaház, közepes méretű kutya, de azért viszonylag nagy helye van bent(amit a szalma kitölt).
Van alatta is, körülötte is szalma, tehát nincs az, hogy a ház valamelyik oldala hideg lenne.
Az istenért nem megy be. Még sosem láttam bent, ha használja is, akkor este 11 és hajnal 6 között. Folyamatosan vacog, fagyoskodik, és a kutyaház melletti hideg műanyag padon, vagy a pad alatti vékony kartondobozban, egy rongyos törölközőn(ami nyilván hideg és nyirkos) fekszik.
Próbáltam mindent, helyhez szoktatót, lecseréltük a hővédőt egy puhábbra, hogy ne dermedjen és keményedjen meg, továbbá dobtuk be a házba játékát, kaját, ha be is megy, megfogja és jön is ki. Létezik, hogy annyira buta, hogy nem tudja, hogy ott melegebb lenne, ha belehelné? 1 éves kutya.
A kutyaház és a pad/doboz ugyanabba az irányba néz, annyi a különbség, hogy a pad 40 centivel közelebb van a bejárati ajtóhoz, mint a kutyaház(ez nem fog változni).
Elkezdtem aggódni, hogy megfagy, most sokkal keményebb a tél az eddigieknél. Kint -10 fok van és ő ott didereg órákat a kartondobozban. Beengedés nem opció.
Lehet, hogy egy kutya nem tudja, hogy mi a jó neki?
Azt meg se kérdezem miért van kint ilyen hidegben a kutya.
Mindenesetre mind a gazdi a hülye f@sz.
Remélem segítettem!
Hát valószínűleg 11 és 6 kózött hadználja, ha használja
Ha kinnt vagytok még jó, hogy nem akar bemenni, meg jön ki hozzátok
Az 1 éves kutya még fiatalka, szereti, igényli a társaságot, amit ugye csak akkor kap meg, ha kinnt vagytok, tehat nem akkor fog elvonulni
Nem hülye, megtanulja, hogy mikor nem lesztek kinnt
Bocsi, nem olvastam, hogy nem a Tiéd a kutya, de ugyanaz a helyzet
3 -4. válasz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!