Szobatársam hetente hoz fel fiúkat, mit csináljak?
Kollégiumi szobatársról van szó, és több szinten is zavar a dolog.
Még az év elején kedveltem, tök aranyos csajnak tűnt, de aztán elkezdett nagyon sokat bulizni és mióta elmondta hogy letöltötte a Tinder, hetente hoz fel újabb és újabb ismeretlen palikat a szobánkba.
Nem volt velem sosem őszinte, csak “nyomokból” jöttem rá, hogy mi megy a szobámban, főleg hogy 1,5 hónapig nem is laktam a koliban.
Több alkalommal is láttam a kukában csomó kotont, a mellettünk lévő szobákból mondták hogy hallották ahogy dgnak, látták ahogy minden pénteki buli után vitt fel valakit, a szobába belépve gyakran volt férfi parfüm szag, stb.
Többször hazudott is nekem, mert kérdeztem hogy megy e haza a hétvégre, mondta persze persze és hallottam vissza a szintről másoktól h látták felvinni valakit.
Mondhatjátok, hogy hát ez az ő dolga, mit szólok én bele, de egyrészt féltem a cuccaim, laptopom meg személyes dolgok vannak fent, másrészt konkrétan elundorodom még csak a gondolattól is, hogy abban a pici szobában, ahol alig választja el távolság az én ágyamat az övétől, akár az én ágyamon is dgtak. Meg csak maga a tudattól is hányni tudnék hogy az én szobámban dgnak folyton.
A legrosszabb az egészben, hogy érdemben nem tehetek semmit, egyetemi koli, már nincsenek durva korlátozások, nem is igazán ellenőrzik kik jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!