Szobatársam hetente hoz fel fiúkat, mit csináljak?
Kollégiumi szobatársról van szó, és több szinten is zavar a dolog.
Még az év elején kedveltem, tök aranyos csajnak tűnt, de aztán elkezdett nagyon sokat bulizni és mióta elmondta hogy letöltötte a Tinder, hetente hoz fel újabb és újabb ismeretlen palikat a szobánkba.
Nem volt velem sosem őszinte, csak “nyomokból” jöttem rá, hogy mi megy a szobámban, főleg hogy 1,5 hónapig nem is laktam a koliban.
Több alkalommal is láttam a kukában csomó kotont, a mellettünk lévő szobákból mondták hogy hallották ahogy dgnak, látták ahogy minden pénteki buli után vitt fel valakit, a szobába belépve gyakran volt férfi parfüm szag, stb.
Többször hazudott is nekem, mert kérdeztem hogy megy e haza a hétvégre, mondta persze persze és hallottam vissza a szintről másoktól h látták felvinni valakit.
Mondhatjátok, hogy hát ez az ő dolga, mit szólok én bele, de egyrészt féltem a cuccaim, laptopom meg személyes dolgok vannak fent, másrészt konkrétan elundorodom még csak a gondolattól is, hogy abban a pici szobában, ahol alig választja el távolság az én ágyamat az övétől, akár az én ágyamon is dgtak. Meg csak maga a tudattól is hányni tudnék hogy az én szobámban dgnak folyton.
A legrosszabb az egészben, hogy érdemben nem tehetek semmit, egyetemi koli, már nincsenek durva korlátozások, nem is igazán ellenőrzik kik jönnek be.
Szerintem tök korrekt. Téged sosem küld ki, diszkréten intézi. Nem értem hol a gond. Mi 3-an vagyunk szobarársak, mindhármunknak van pasija és napi rendszerességgel jönnek át, mivel kettőnknek is a koliban lakik a párja.
Simán okés, hogy megbeszéljük, hogy
"holnap átjönne Zoli, itt lesztek? Mert ha igen, vagy zavarna, akkor megyünk máshova.."
"Ugyan, tiétek a szoba, majd elleszek a konyhában"
De akár az is, hogyha épp nincsenek bent, akkor kikerül egy nyakkendő/zokni.
És simán be lehet kopogni, hogy
"Ne haragudj Kata, de kellene a laptopom"
"Egy pillanat és felöltözöm"
Nálunk ez normális. Persze ez nem mindig volt így, eleinte kicsit kínos volt, mikor még nem volt ennyiünknek párja, előtte mindhárman szemérmes szűzlánykák voltunk.
Az undorral nem tudsz mit kezdeni. Kommunikálni lehet, hogy mikor leszel ott, hogy ne érjen meglepetés, illetve, hogy tiszteljenek annyira, hogy nem a te ágyadon (bár azért ez elég alap). De nyilván a kukába dobják az óvszert. A cuccaidat lelakatolhatod, bár azért a szobatársad biztos nem hagyja a pasikat csak úgy lopkodni.
Ha másfél hónapig vagy akár hétvégére nem vagy ott, akkor meg ne zavarjon. Pakold el a fontos dolgaidat. Mire visszaérsz, kiszellőztetnek sokszor, a kuka is ürül stb. Azt ne gondold, hogy létezik olyan ágy egy kollégiumban, amin még soha senki nem dugott.
Mindenesetre először vele beszélj, utána keress új szobatársat.
/Mi is 21 évesek vagyunk/
"#10 Tőlem mindenki azzal kefél akivel akar, amíg a másik fél felnőtt korú, és ő is akarja. Van nekem nagyobb bajom is, minthogy Kis Piroska Sződligeten épp kikkel hentereg."
A hozzászólásod azt sugallja, hogy nagyon is preferálod a szabados nemi életet. Egyébként nem írtál volna ilyet.
Örülök neki, hogy helyesnek tartjátok ha hetente (vagy akár naponta) váltogatja valaki a partnereit. Így terjed ez-az.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!