A szobatársam drogozik, mit csináljak?
Simán lehet, hogy csak dohány, nem? Sokan nem sodort cigit vesznek, hanem dohányt, papírt, szűrőt és maguknak sodorják. Úgyhogy szerintem kicsit várj a harangok kongatásával, mert egy sima cigi miatt nem kéne feljelenteni senkit.
Mondjuk ha drog is, maximum marihuána, attól meg még az életben senki nem bántott másokat. Én őszintén szólva hagynám a francba.
A tasakok jelenlétén túl észrevettél rajta bármilyen viselkedésbeli változást?
Amúgy a hűtőben nem szoktak füvet tartani, ez hülyeség. Lehet hogy dohánymentes (és nikotinmentes) cigit csinál magának gyógynövényekből...
Ha füvezne is, minimális az esélye hogy bántson, sokkal kisebb, mint ha piázna.
Miért nem kérdezel rá: Hé haver, mik ezek a tasakok?
Höhö, arra kíváncsi vagyok, amikor Magyarországon ma valaki bemegy a rendőrségre egy füves cigivel a kezében, és azzal a sztorival, hogy ez a szobatársáé. :D
Meg ne próbáld, kérdező, akár ott is tarthatnak kábítószer birtoklása miatt.
De miért kellene szólnod bárkinek is???
Mit ártott neked a szobatársad vagy a fű a hűtőben?
egyébként is a fű sok helyen legális és orvosi marihuánát írnak fel a rák betegeknek. de ez csak mellékes
inkább füvet szívjon mint azt a szar tele acetonozott herbált
herbál pedig még kábítószernek se mondható amiatt pedig nem tudnak mit csinálni, mert azt meg lehet kapni egyéb ilyen boltokba
sok helyen: ez alatt azt értem más államokba , nehogy még valaki belekössön :D
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!