A melegek nagy része tényleg iszik, cigizik és drogozik?
Figyelt kérdés
17f m2014. aug. 23. 10:44
1/12 anonim válasza:
Hülyeség.
Ez egyik csoportra sem általánosítható.
Ez ugyan olyan általánosítás, mint hogy "minden férfi bunkó" meg "minden nő k...va".
Én meleg vagyok, és egyik meleg ismerősöm se iszik/cigizik/drogozik.
2/12 anonim válasza:
A melegek cseréld ki a cigány szóra.
3/12 anonim válasza:
inkább a heterok nagy része. akiket melegeket iszmerek egyik sem iszik, cigizik vagy drogozik, sőt inkább nagyon odafigyel magára, mit eszik, stb... viszont a hetero haverjaim közül sok cigizik. na meg piál persze.
4/12 anonim válasza:
Az én meleg ismerőseim egészségesen élnek, odafigyelnek arra mit esznek, sportolnak, nem cigiznek, nem isznak, max buliban, de akkor sem részegednek le. Ezen kívül meg úgy élnek mint bárki más... és úgy is néznek ki mint bármelyik átlagos pasi.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megnyugtattátok
2014. aug. 23. 13:03
6/12 A kérdező kommentje:
*tok
2014. aug. 23. 13:04
7/12 ftf1983 válasza:
Ez nem a szexuális orientációtól függ, hanem a habitustól. Van heteró és meleg ismerősöm is, aki cigizik, iszik és drogozik nem is kicsit.
8/12 anonim válasza:
Én csak dohányzom, a másik t nem... és bi vagyok....hmmm így van értelme....
9/12 anonim válasza:
Én dohányos vagyok.
A szeszt csak mértékkel, mert károsnak tartom.
A kábítószereket pedig elvből elutasítom.
18F
10/12 anonim válasza:
Ugyan olyan arányban isznak, drogoznak, cigiznek mint a heterók.
Ilyesmiben nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!