Szobatársam hetente hoz fel fiúkat, mit csináljak?
Kollégiumi szobatársról van szó, és több szinten is zavar a dolog.
Még az év elején kedveltem, tök aranyos csajnak tűnt, de aztán elkezdett nagyon sokat bulizni és mióta elmondta hogy letöltötte a Tinder, hetente hoz fel újabb és újabb ismeretlen palikat a szobánkba.
Nem volt velem sosem őszinte, csak “nyomokból” jöttem rá, hogy mi megy a szobámban, főleg hogy 1,5 hónapig nem is laktam a koliban.
Több alkalommal is láttam a kukában csomó kotont, a mellettünk lévő szobákból mondták hogy hallották ahogy dgnak, látták ahogy minden pénteki buli után vitt fel valakit, a szobába belépve gyakran volt férfi parfüm szag, stb.
Többször hazudott is nekem, mert kérdeztem hogy megy e haza a hétvégre, mondta persze persze és hallottam vissza a szintről másoktól h látták felvinni valakit.
Mondhatjátok, hogy hát ez az ő dolga, mit szólok én bele, de egyrészt féltem a cuccaim, laptopom meg személyes dolgok vannak fent, másrészt konkrétan elundorodom még csak a gondolattól is, hogy abban a pici szobában, ahol alig választja el távolság az én ágyamat az övétől, akár az én ágyamon is dgtak. Meg csak maga a tudattól is hányni tudnék hogy az én szobámban dgnak folyton.
A legrosszabb az egészben, hogy érdemben nem tehetek semmit, egyetemi koli, már nincsenek durva korlátozások, nem is igazán ellenőrzik kik jönnek be.
A Kérdező láthatóan az egész szitut csak elmondásokból ismeri, amúgy még csak nem is találkozott magával a jelenséggel. Mások mondták, hogy láttak pasikat bemenni, mások mondták, hogy hallották a csajt szexelni, mások mondták, hogy nem ment haza a hétvégén.
Persze, erkölcsileg kérdőjeles, hogy miért váltogatja a pasikat hetente a csaj... bár igazából erre nincs különösebb bizonyíték, simán meglehet, hgoy ugyanazt a srácot viszi fel rendszeresen, vagy max összesen 2 pasi volt a sztoriban, egy első, meg a második aki a maradék összes esetért felelős, csak épp volt aki látta mindkettőt és elkönyvelte, hogy más pasik. Tudjuk hogy működnek a pletykák.
Szóval erkölcsileg lehet efelett ítélkezni. De a pletykálás, kukában kutakodás fölött éppúgy lehet.
Ne feledjük, az összes konkrétum az a koton a kukában és aparfüm illat, minden egyéb infó csak pletykálkodás útján jutott el a kérdezőhöz.
Na, akkor azért tegyünk tisztába pár dolgot. Igenis van különbség, ha valakinek a párja jön át vagy minden alkalommal más ismeretlen pali. Nyilván nem fogok igazán részletekbe menni, de valóban minden alkalommal mást hoz fel. Rám nézve is kellemetlen az egész, mert nem akarom, hogy vele azonosítsanak az emberek, mert egy szobában lakunk.
A koliból én 4 embert is ismerek, akivel dgott már, de nyilván nem itt áll meg ez a szám nála. Van egy nagy kolis csoport, amiben sokan szoktak azzal "poénkodni", hogy a 3. emelet a dugó emelet és hogy ott mindig megy az ipar. Nem messze tőlünk van egy másik koli, ott is nagy hírneve van már a szobatársamnak. Onnan már azt is hallottam vissza, hogy ő amúgy prosti, mert elméletileg valaki fizetett neki. Nyilván nem tudom, hogy ez pl. igaz e de nem lepődnek meg egy percig sem. Sokkal többen tudnak róla meg az ő mocskos dolgairól, mint ő azt hiszi.
A pletykákról meg annyit, hogy van egy félig ukrán lány a szinten, aki október óta nem ment haza egyszer sem és ő tényleg megerősítette, hogy mindig más sráccal látta. Szombatonként, mikor már kevesen maradnak a koliban, akkor a konyhában főzögetett az egyikkel, a közös nappaliban smároltak és erről kép is van.
Azt, hogy még nem láttam őt aktus közben részben saját érdemem is, meg nem úgy szokott kidobni a szobából, hogy "Dgni fogok, menj el!" hanem azt mondja, hogy tanul, ne zavarjam meg az anyjával telefonál meg ugye a legtöbbször hétvégén csinálja ezeket, amikor tudja hogy nem vagyok ott.
Bőven nem tudtok mindenről, sok mindent nem is írhatok meg fogok leírni, ne találjatok ki dolgokat.
Aha.
Attól még ez az ő ügye, nem a tiéd.
Tudod épp elegen vannak, akik a folyosón kellett ücsörögjenek, mert a szobatársuk épp kizárta őket, mert odabent dugnak. Szóval nekem ez, hogy akkor intézi, amikor nem vagy ott, ez tök szimpatikus.
És mi van akkor ha ő ilyen szexuális életet szeretne élni? Hadd szórakozzon. Nyilván megvannak az alap elővigyázatosságok (óvszer), plusz nem hinném hogy r.banc és átveri a srácokat, jó eséllyel minden pasi tudja, hogy egy alkalomról szól ez. De ha nem így lenne, neked ehhez akkor sem lenne semmi közöd. Amennyire egy koliban lehetséges, annyira diszkréten csinálja. Ne vessük már meg, ha kivételesen egy lány nem akar kapcsolatot és szeretne szórakozni, szexuális életet élni.
És ezt úgy mondom, hogy nekem egyetlen partnerem volt/van mióta elkezdtem szexuális életet élni
Nem értem minek ragozod hogy melyik koliban szobában emeleten milyen híre van a lánynak, rohadtul nincs köze a témához. A te problémád az, hogy nem tudod elviselni őt /azt hogy idegenek vannak a szobában. Ez tök oké, előfordul az ilyen. Nem kell gyakorira kiirni a lány teljes nemi életet, árlistáját, meg névsoros dátumos naplót arról mit csinál.
Egyik szempontból a kérdező tök felesleges infókat oszt meg, másikból a válaszadók nem a kérdésre válaszolnak.
1. Beszélsz vele, kiderül meg tudjátok e oldani együtt.
2. Nem tudjátok megoldani, akkor írjatok egy levelet a koli vezetőségnek, hogy kéritek az áthelyezesét
3. Ha szimplán azt nem bírod hogy emberek vannak a szobában, akkor meg albi
Ennyi, nem kell túlragozni, tök mindegy hogy egy faszit hord fel vagy az egész kolit es 20 kilométeres vonzáskörzetét, teljesen mindegy hogy gumit húznak e vagy sem, és az is hogy fizetnek neki vagy hobbiból csinálja. Ha bajod van vele, akkor azt oldd meg, ne az ő életét boncolgasd /boncolgassák random emberek.
Személy szerint engem valószínűleg ugyanúgy zavarna hogy full random faszik járnak a szobámba, ezért a javasolt módon megkérdezném hogy ezt be tudja è szüntetni, ha nem a válasz, akkor kéred az áthelyezésed. Nem te leszel az első ember a világon aki koliban szobatársat vált
Nekem volt egy ilyen hozzád hasonló szobatársam... egy Isten verése volt!
Én is intenzívebb szexuális életet éltem az egyetemen, és ez neki sok volt. De neki a nulla lett volna az elég!
Aztán elpanaszolta az apjának hogy én mekkora q.rva vagyok, így aztán kivették, és albérletbe ment - hála Istennek!
Aztán kaptam egy másik csajt, aki rajtam is túl tett:)))
Szép, mozgalmas évek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!