Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szobatársam hetente hoz fel...

Szobatársam hetente hoz fel fiúkat, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kollégiumi szobatársról van szó, és több szinten is zavar a dolog.

Még az év elején kedveltem, tök aranyos csajnak tűnt, de aztán elkezdett nagyon sokat bulizni és mióta elmondta hogy letöltötte a Tinder, hetente hoz fel újabb és újabb ismeretlen palikat a szobánkba.

Nem volt velem sosem őszinte, csak “nyomokból” jöttem rá, hogy mi megy a szobámban, főleg hogy 1,5 hónapig nem is laktam a koliban.

Több alkalommal is láttam a kukában csomó kotont, a mellettünk lévő szobákból mondták hogy hallották ahogy dgnak, látták ahogy minden pénteki buli után vitt fel valakit, a szobába belépve gyakran volt férfi parfüm szag, stb.

Többször hazudott is nekem, mert kérdeztem hogy megy e haza a hétvégre, mondta persze persze és hallottam vissza a szintről másoktól h látták felvinni valakit.

Mondhatjátok, hogy hát ez az ő dolga, mit szólok én bele, de egyrészt féltem a cuccaim, laptopom meg személyes dolgok vannak fent, másrészt konkrétan elundorodom még csak a gondolattól is, hogy abban a pici szobában, ahol alig választja el távolság az én ágyamat az övétől, akár az én ágyamon is dgtak. Meg csak maga a tudattól is hányni tudnék hogy az én szobámban dgnak folyton.

A legrosszabb az egészben, hogy érdemben nem tehetek semmit, egyetemi koli, már nincsenek durva korlátozások, nem is igazán ellenőrzik kik jönnek be.

2023. jan. 18. 07:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Drága a tandíj,csak dolgozik.
2023. jan. 18. 11:38
 22/41 anonim ***** válasza:
95%

18, de ez miért téma? A kérdés nem erkölcsi alapú.

A kérdezőt az zavarja, hgoy kefélnek a szobájában, amikor ő nincs ott.

Hogy jövünk mi ahhoz, hogy ítéletet mondjunk mások felett?:D Ki mondta, hogy helyes az amit cisnál, hm? Vagy nem elítélni valamit már egyből helyeslés neked?

2023. jan. 18. 11:38
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy két oldalú dolog :D Egy ilyen k*rva egy ilyen felszedős, anyagi javaival és külsejével felvágó stricihez kell kerüljön.

2023. jan. 18. 11:50
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
Ami így is van, mindenki a saját állatfájához vonzódik.
2023. jan. 18. 11:51
 25/41 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer az a baj, hogy szexelnek a nők, egyszer meg az, hogy nem:D

Az irigység csúnya dolog ám:D

2023. jan. 18. 11:53
 26/41 anonim ***** válasza:
21%

Akár nő, akár férfi csinálja ezt, erkölcsileg problematikus.

HPV típusok & stb rulez.

A partner-váltogató szobatárs nem gondoskodik arról sem, hogy a kukát ürítse vagy szellőztessen.

2023. jan. 18. 12:22
 27/41 anonim ***** válasza:
94%

Bizonyítottan hasnzálnak gumit, tehát felelősen éli a szexuális életét.

A kukát meg minek üríteni, ha nincs tele?

2023. jan. 18. 12:24
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó hogy egy ilyen kérdés alatt össze tudnak ugrai az emberek azon, hogy kinek hogy kéne élnie a saját nemi életét, vagy hogy kéne hozzáállnia máséhoz. Kár, hogy a kérdés rohadtul nem érintette ezt a témát.

Kedves kérdező, első lehetőség, hogy beszélsz vele. Mindketten felnőtt emberek vagytok, kis helyen összezárva, ezt máshogy nem lehet. Pl. kiderülhet, hogy tudsz tenni egy lakatot a szekrényedre, belerakod a féltett cuccaid, aztán kész. Ha ez neked nem működik, elmondod a szobatársadnak a problémát és ( akár egy kicsit rájátszva) mindketten írtok a koli vezetőjének egy e-mailt, hogy nem tudtok egymásal meglenni, zavarjátok egymás életét, rossz hatással vagytok egymás tanulmányi eredményeire, ki lehet találni indokokat, és a valós problémát is nyugodtan leírhatod abban a levélben. Tapasztalataim alapján egy ilyen kérést meg fognak vizsgálni és valószínüleg megoldódik a probléma, külön szobában lesztek elhelyezve. A kommunikációt azonban nem tudod elkerülni, mert ha az ilyen problémáidat nem beszéled meg akár a mostani, akár az esetleges új szobatársaddal, akkor folyamatos frusztrációban és problémázásban fogod élni az életed a koliban. Remélem sikerül megoldanod a problémát, és tudod majd te is élvezni a kolis életet.

2023. jan. 18. 12:42
 29/41 anonim ***** válasza:
27%

Azért megdöbbentő, hogy a válaszadók javarésze szerint teljesen rendben van az, amit a kérdező szobatársa csinál.

Mégcsak nem is a naponta más fószer dolog a probléma (bár szerintem az se normális aki minden hétvégén mással fekszik össze), hanem a hazudozás, megbízhatatlanság, őszinteség hiánya, miközben egymásra vannak utalva. Szerintem inkább ez zavarja a kérdezőt, én úgy gondolom, jogosan.

Egyébként ez a szobatárs lány nem tartja a szüleivel a kapcsolatot, nem

jár haza, hogy állandóan ott van? Melyik egyetem ez és hol lakik? Azért nálunk a legtöbben hazamennek hétvégére. Csak a nagyon távol, teljes napot igénylő utazással járó távolságra lévők vannak non-stop bent.

2023. jan. 18. 16:27
 30/41 anonim ***** válasza:
97%

29

"hazudozás, megbízhatatlanság"

Annyit mondott a kérdező, hogy megkérdezte, hogy megy-e haza a hétvégén, ő azt mondta, hogy igen, aztán mégsem ment.

Nincs olan, hogy megváltozik valakinek a programja? Pl haza tervezett menni, mert nem volt egyéb programja, de közbejött egy bulimeghívás vagy randi és úgy döntött inkább marad.

Másrészt meg ez hol megbízhatatlanság? Mit bízott rá a kérdező? :D

Nem mintha a csaj köteles lenne beszámolni minden lépéséről.

Ez az egész a valóságban úgy néz ki, hogy élnek egy teljesen átlagos szobatársi életet, a kérdezőnek nem tűnt el semmije, nem érte semmilyen kár, nem érte semmilyen atrocitás vagy kényelmetlenség, de zavarja, hogy távollétében hogyan tölti az idejét a szobatársa.

2023. jan. 18. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!