Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak ha nagyon nem...

Mit csináljak ha nagyon nem jövök ki a szobatársaimmal?

Figyelt kérdés

Nagyon nem jövök ki a kollegiumi szobatarsaimmal, egyszeruen elborzaszt mikor vissza kell mennem es latnom, hogy mindket lany depresszios es érzem, hogy engem beszelnek ki.

Alberletre nincs penzem, de probalok minel tobb idot a baratommal es baratnoimmel tolteni, de nalunk se aludhatok ott mindig. Szerintetek mit csinaljak, hogy kibirjam ezt a pár hónapot?

2017. ápr. 17. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj szobát cserélni. Nálunk elég rugalmasak voltak ebben.
2017. ápr. 17. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Külön szobátok van nem? Vonulj a szobádba és nem kell foglalkozni a másik két lánnyal. Ha konyhába kell menned, akkor menj ki amikor nincsenek ott.
2017. ápr. 17. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Húzd össze magad és bírd ki őket szerényen.

Aztán jöhet a Nagy ÉLET.

Ne gondold, hogy mindenhol csupa tejfel az élet.

Szóval, nyelj párat és alkalmazkodj.

Mindig alkalmazkodj. Ez nem lealázó örök megalkuvás, ez a titok.

2017. ápr. 17. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Állj eléjük és mond meg nekik lényegretörően, kertelés es mellékes szavak nélkül a frankot. Hidd el utana neked is könnyebb lesz es megtudod hogy hányadán is álltok egymással. Nem kell túlkombinalni 😉
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a környezet megengedi válts kollégiumot vagy szobát.
 6/8 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy téged beszélnek ki?
2017. ápr. 17. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
hát.. ha mindig a barátoddal és a barátnőiddel foglalkozol, akkor ne csodálkozz, ha lesz.rnak a szobatársaid.
2017. ápr. 17. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó, miután észrevettem ezeket hogy ilyenek, meg engem is kibeszélnek, csak utána döntöttem úgy, hogy kevesebbet leszek itt.
2017. máj. 2. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!