Nem vennétek màr le a karàcsonyi ócska villogóitokat?
Figyelt kérdés
Januar 3 van es még mindig kint vannak az égők mindenhol pedig mar karacsony elmult.
Sot,szilveszter is.
November ota nezi az ember,uanalmas mar.
Husvetot ne kezdjuk el unnepelni holnaptol?
Mondjuk augusztusig.
Komolyan,elveszitek mindennek a varàzsàt.
2023. jan. 3. 19:07
21/30 Metionin válasza:
Lol nem mindegy az neked, hogy más mit rak fel meg mit szed le? :D
22/30 anonim válasza:
Miért, a szemedbe süt a led és nem tudsz tőle aludni? Húzd le a redőnyt.
Komolyan ilyen piti emberek vannak???
23/30 anonim válasza:
Higgadtság van, január 6 vízkereszt, elvileg akkor kell fát bontani, meg leszedni a giccset. De nálam pl. egész évben virít az égősor a szobában, meg a füzér az erkélyen - karácsonyi díszt nem állítottam -, mert hangulatosnak tartom. És emiatt marad is. Egész évben.
24/30 anonim válasza:
#6-os:
Nem én tettem fel a kérdést, de ha így folytatod, akkor jövőre nem lesz Karácsonyod :).
Engem is zavar kérdező, ha van kedved akkor együtt leverhetnénk az égőket a környéken.
26/30 anonim válasza:
Mi sem szoktuk elaprózni a leszedését, az utóbbi időben is egyre többször fordult elő, hogy január végéig kint maradtak a karácsonyi dolgok. De most kedvet kaptam kint hagyni őket februárig :D
27/30 anonim válasza:
Utolsó, hagyd kint egész évben, ha nem karácsony-specifikus, csak egy égő, vagy ilyesmi, neked augusztusban is feldobja majd a hangulatod, az ilyen ócska karenek meg pusztuljanak meg tőle :D
28/30 anonim válasza:
Na, holnap kell elvileg leszedni. Pezsgőt bonthatsz.
29/30 anonim válasza:
Én ma rakom ki a fényeket. Az ortodox karácsonyt ünneplem. 😂😂😂 Igaz csak holnap lesz, de már nagyon várom mit kapok a Jézuskától. 😂😂😂
30/30 anonim válasza:
Soha nem veszük le, csak a konnektorból húzuk ki. De a kedvedért még várunk vele pár hetet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!