Nem vennétek màr le a karàcsonyi ócska villogóitokat?
Januar 3 van es még mindig kint vannak az égők mindenhol pedig mar karacsony elmult.
Sot,szilveszter is.
November ota nezi az ember,uanalmas mar.
Husvetot ne kezdjuk el unnepelni holnaptol?
Mondjuk augusztusig.
Komolyan,elveszitek mindennek a varàzsàt.
Kérdező, téged senki se szeret, hogy ennyire frusztrált vagy? Okos se vagy, hogy azt se tudod, hogy Vízkeresztkor, január 6-án, kezdik el szétszedni a karácsonyfákat és a karácsonyi dekorációkat.
Nálunk, annakidején február elejéig kint volt minden karácsonyi dekoráció és állt az élő karácsonyfa is, ami februárra kirügyezett. ☺️
Kérdező, nézd meg a Télapu című filmet. 🙂
Nálunk a szemközti társasház szinte teljesen ki van világítva. Imádok este kinézni. És halistennek január végéig így szoktak hagyni.
Január meg olyan üres és hideg és sötét. Miért ne lehetne még ezzel meghosszabbitani az ünnep fényeit? Nem értem.
"Január meg olyan üres és hideg és sötét. Miért ne lehetne még ezzel meghosszabbítani az ünnep fényeit? Nem értem."
Én sem értem!
Olyan hangulatos és szemet gyönyörködtető!!
Nem eléggé komor ez a világ, minek még fokozni a negatív légkört?! :(
"Mi már levettük, remélem ez megnyugtat."
Lehet, hogy őt megnyugtatja, de te viszont olyan boldogtalannak tűnsz..! Nem kellene visszatenni?! :))
Semmi közöd hozzá, hogy ki, mikor veszi le az általa üzemeltetett díszeket.
Mellettem már biztos, hogy önkezeddel vetettél volna véget az életednek, - ugyanis egész évben áll kettő, feldíszített karácsonyfa a lakásomban.
Miért?
Mert engem olykor megnyugtat, ha le tudok ülni mellé elmélkedni egy kellemes hőmérsékletű, bontott sörrel a kezemben!
Te fizeted?
Nem!
Érdekel, hogy neked nem tetszik?
Nem!
Közöd hozzá?!
Nulla!
Gyere holnap is! :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!