Mit tudok csinálni, hogy ne zavarjam a szomszédot?
Ikerház egyik fele a miénk (osztatlan közös).
A két ház között egy folyosó van, a folyosó végén pedig a pincelejáró. A pincében kialakítottam egy műhelyt, amire a munkámból kifolyólag szükség van. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mindennap 8 órát lent töltök. Van, hogy hetekig le se nézek, de van, hogy egy egész napot lent vagyok. Tegnap lementem elfűrészelni egy deszkát és a szomszéd már fent várt, hogy el kellene felejteni, hogy a pincében műhely van, mert minden behallatszik hozzá. Mondtam neki, hogy ez nem ennyire egy oldalú, itt valamiféle kompromisszum lenne a megoldás. Milyen lehetőségeim vannak jogilag és "fizikailag"?
Továbbá, ez csak mellékes, de azt is mondta, hogy NE menjek le télen a pincébe, mert nekik nincs leszigetelve a ház és azzal, hogy kinyitom a lejáró ajtaját, kihűlik a szoba nála. Ezzel mit tudok csinálni?
Az a baj, hogy a bunkó viselkedésedet próbálod kompenzálni ezzel jaj, én kompromisszunkész, intelligens vagyok" dologgal. NEM vagy az!
Hogy jut eszedbe pincében dobogni bármivel is, ami alapjáraton egy kongó hely?!
Menj olyan pincébe, ami mellett nem lakik senki sem, és nem zavarod a nyugalmát! Unatkozóknak tudom, hogy szuper érzés a bunkózás, de attól még nem leszel jó ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!