Miért zavarja a szomszédomat ha nincs lenyírva a fű a kertemben?
Ma reggel 7kor azzal ébresztett minket hogy vágjam le a fűvet mert csomókban áll a gaz. Ezért kötelességem lenne levágni mert neki nem tetszik?
Eleve ma vagyok csak szabadnapos a héten végig dolgozom, a szomszéd meg egy nyugdíjas, kötekedő nénike mondtam neki ha zavarja nyírja ő le.
Mellesleg ráérek májusba is lenyírni úgyis mondja még az esőt. Aki kertes házba lakik már levágta a gyepet?
Mert, ahogy irtad, kötekedős. Ez3rt zavarja
Nem vagy koteles lenyirni
Azért kíváncsi lennék hogy a kutyatejen kívül áprilisban kinek és milyen gaz áll csomóban? A kutyatej magját meg 50 km-ről is hozza a szél.
Első lépésben biztos a 7 órai keltegetésért reflexből elküldtem volna az anyjába, a második lépésben meg, ha még mára terveztem volna is a fűnyírást elhalasztanám vagy 2 héttel, hogy szokja, hogy nálam nem ő dirigál.
Ugyanis a parlagfűre vannak csak szabályok (annak meg nem most van szezonja) a telkemen levő fű hosszára nincs.
Nálam a kertben (Pest megye) még alig 3 cm-es fű, a balatoni telken már kellett vágni.
De ott sem a szomszéd miatt vágtuk, hanem mert ha elhajlik, tönkremegy.
Nézd, attól még, hogy neked nem tetszik, attól még a saját telkén akkorára növesztheti a füvét, amekkorára akarja, ha neki az úgy tetszik. A szomszédnak ebbe szerencsére semmi beleszólása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!