Miért zavarja a szomszédomat ha nincs lenyírva a fű a kertemben?
Ma reggel 7kor azzal ébresztett minket hogy vágjam le a fűvet mert csomókban áll a gaz. Ezért kötelességem lenne levágni mert neki nem tetszik?
Eleve ma vagyok csak szabadnapos a héten végig dolgozom, a szomszéd meg egy nyugdíjas, kötekedő nénike mondtam neki ha zavarja nyírja ő le.
Mellesleg ráérek májusba is lenyírni úgyis mondja még az esőt. Aki kertes házba lakik már levágta a gyepet?
#24: Nem. Miért lenne. Tényleg érdekel. Személy szerint kifejezetten visszafogott vagyok és egyébként kevés dolgot teszek szóvá. Laktam panelban, nem tettem szóvá, hogy bárki hangoskodott. Pedig, laktak az épületben bulis egyetemisták is.
Attól, hogy felfogom, hogy szóvá lehet tenni dolgokat, még nem teszem szóvá minden kínom és a legtöbb dolog nem is zavar.
Szóval, miután bemutattad, hogy nem tudsz felfogni egyszerű szövegeket és fél percenként mást mondasz, elárulod, hogy miért lennék házsártos? Mert neked nem tetszem? Mert egyszerű vagy? Mert nem tudsz gondolkozni? Vagy miért?
#25: Nem velem veszekedtél, én a pártodat fogtam a "mindenki azt csinál amit akar, de szájbavágnak bármiért" okoskodóval szemben. Lehet nem ment át az irónia, arra gondoltam, hogy az ilyen, mint aki szerint mindenki azt csinál amit akar és szólni sem szabad neki, ő lesz az első, aki ugrik, és tajtékozva reklamál, ha valami számára nem tetsző történik. De egyébként mindenki kussoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!