Miért zavarja a szomszédomat ha nincs lenyírva a fű a kertemben?
Ma reggel 7kor azzal ébresztett minket hogy vágjam le a fűvet mert csomókban áll a gaz. Ezért kötelességem lenne levágni mert neki nem tetszik?
Eleve ma vagyok csak szabadnapos a héten végig dolgozom, a szomszéd meg egy nyugdíjas, kötekedő nénike mondtam neki ha zavarja nyírja ő le.
Mellesleg ráérek májusba is lenyírni úgyis mondja még az esőt. Aki kertes házba lakik már levágta a gyepet?
Nyilván ronda, elhanyagolt, igénytelen látszatot kelt, bántja a szépérzékét, a gazmagot meg majd áthordja a szél hozzá, és gazolhat miattad.
Egyébként azt csinálsz amit akarsz. Ha neked nincs igényed a rendezett környezetre nem tehet semmit ilyen szintű problémával
Már miért lenne jogod bárkinek is a képébe kenni a te véleményedet az ő állítólagos igénytelenségéről?
Kivéve ha az a gyereked, vagy a gondnokságod alatt áll.
Ha te mégis erre jogot formálsz, neki meg jogában áll elküldeni a p.icsába és akkor kvittek vagytok!
15!
Te nyilván valami nagyon falusi lehetsz, aki azt hiszi, hogy mindent megtehet, a szomszédját terrorizálhatja, mert az utcában a hasonszőrűekkel ezt olyan jó kibeszélni!
Aztán ilyeneknél néz ki úgy a porta, hogy az utca felé ki van nyalva, lehetőleg tábla is, hogy "Tiszta udvar, rendes ház", aztán hátul ahol kintről nem látszik, bokáig áll a trutymó a baromfitól és minden kacat ott landol öklömnyi legyekkel egerekkel, patkányokkal.
Látok magam körül rengeteg ilyet, én is vidéken élek.
Mióta igénytelenség ÁPRILISBAN az nagyjából 5 cm-es fű?
Én mondjuk falusi vagyok,nincs füvünk,mert a csirke kieszi,de én sem értem,hogy minek csutkára vágni a füvet minden héten.Eleve van aki kaszálni szokott,azt meg kell várni,amíg megérik a fű,abba is brletud kötni a jó szomdségság,főleg,hogy ki sem jár a kertbe.
Szetintem döntse el mindenki,ez nem zavaró mások számára,mindenki nézegesse a maga portáját.
17!
Mit kellene neked bemásolni?
ÁPRILIS VAN, nem lehet félméteres gaztenger!(Ezt még neked is illeni tudni!)
De oké, legyen 10 cm-es a szomszéd füve, te akkor sem dirigálhatsz neki!
Isten mentsen az ilyen szomszédtól, ez aztán a földi pokol!
#19: Na, szóval kiderült, hogy szó sem volt 5 centiről, de miazhogymá' ne legyen igazad, ugye? :D
Egyébként páran tényleg ennyire képtelenek felfogni egyszerű magyar mondatokat? Akárhogy hisztiztek, bárki közölheti, hogy neki nem tetszik a füvetek. Értitek? Bárki. Hiába jöttök itt azzal, hogy ehhez senkinek nincs joga. De, van. Pont úgy, ahogy nektek is van jogotok itt hisztizni.
Engem meg isten mentsen az olyan emberektől, akik ék egyszerű dolgot nem képesek felfogni. Ne csak szomszédság terén, hanem minden téren.
20!
Azért írtam 5 cm-t, mert nálam jelenleg annyi, csak a "kedvedért" módosítottam 10 cm-re.
A "nagy jogaidról" meg annyit hogy bár a törvény nem bünteti, hogy közöld a szomszédoddal, hogy neked mi nem tetszik nála, kizárólag a habitusától függ, hogy esetleg úgy seggbe rúg hogy visszarepülsz az "igényes" portádra! Ezt meg te fogd fel!
Aham. Tehát, a nincs jogod szövegből átmentünk oda, hogy megvernek. És még csodálkoznak páran, hogy putris balkánnak tartanak minket külföldön.
Ember... Összevissza beszélsz. Olyanokat írsz, amiről szó sem volt. Senki sem beszélt a te füvedről. A kérdésben szereplő helyzetről van szó. Nem rólad. Változtatgatod, amit írsz. Elmondod, hogy nem lehet mondani, aztán végül te is elismered, hogy ja, amúgy lehet... De, csakazérse' legyen még mindig másnak igaza, hiába írtad le burkoltan, hogy tévedtél. Aztán meg már leokézod, hogy verjék is meg az embert.
Ilyenkor szégyellem néhány embertársam. Ha a jóisten jönne le és ő mondaná el, hogy mennyire egyszerű vagy, még tőle sem fognád fel. Teljesen olyan a szöveged és ahogy változtatgatod, mint az egyik volt munkatársamé. Szerinte mindenhez értett, de pont olyan fogalmatlan volt, mint te és pont ugyanúgy táncolt a mondanivalójával oda-vissza, mint te. Szerinte tök jó arc volt és a társaság középpontja. Közben pedig, mindenki utálta és egy idő után már csak azért bólogattak, hogy hagyja már békén az embert.
Szóval, na. Igazad van. Király vagy! Kussoljon mindenki és verjük meg azt, aki szólni mer bármiért! Csak az lehet, amit te mondasz. Ha egyszer ezt, akkor ez, ha 5 perc múlva mást mondasz, akkor meg az! Király vagy tesó! Üdv a falusi Kaposvárról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!