Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más is volt aki Győrbe költözö...

Más is volt aki Győrbe költözött és csalódott benne?

Figyelt kérdés

Azt hittem ott egy jobb élet vár, sokan ezzel áltattak aztán ugyanúgy csak gyári biorobot munkahelyek vannak bérminimumos fizetéssel akik az ukránt preferálják a magyarral szemben.

A város sem egy nagy szám hamar meguntam annak ellenére hogy viszonylag szép és rendbentartott de nem igazán van mit csinálni a plázázáson kívül.

2022. nov. 10. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
2016-ban 3 hónapra átköltöztünk, de úgy hirtelen csak az általad említett gyári munkák (operátor) vártak tárt karokkal, úgyhogy inkább továbbléptünk.
2022. nov. 10. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, akkor ezek szerint az elmúlt 6 évben semmi nem változott. Győr egy nagy csalódás nekem, semmivel nem jobb, semmivel nincs több lehetőség mint ahonnan ide költöztem
2022. nov. 10. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan mire számítottál? Az, hogy milyen munkahelyre vesznek fel, leginkább a végzettséged meg a tapasztalatod függvénye.
2022. nov. 11. 04:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége ráadásul csak rohan, pénzt hajtja vagy sznob, rosszindulatú. Semmi segítségnyújtás, míg ország másik felén igaz nagyobb szegénység, de több jóérzés, összetartás. Külföldiek majmolása megy, meg a sok baleset, atombunkó sofőrök, tisztelet a tényleg ritka kivételeknek. A külsőségek meg a kinek mennyi pénze van, mire telt villogtatása a divat errefelé.
2022. nov. 14. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es ez teljesen így van ahogy leírtad, de inkább ez, mint a csóróságba élni munka nélkül.
2022. dec. 5. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, 5-ös, nekem annyira elegem van itt élni hogy komolyan a pénz nem boldogít, inkább depressziós vagyok már az emberektől, akik itt élnek, inkább élnék máshol, művelve egy földet vagy nem tudom, mit ér a pénz ha nincsenek igaz barátságok, nincs szeretet, csak gyűlölködés, meg rosszindulat, teljesen kivagyok már. Egy megyét arrébb menni már megéri, ott még át is engednek a zebrán. Ez meg a mentalitásról sokat elárul, és inkább olyan helyen élnék.
2022. dec. 5. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
kollégáiddal sem sikerült baráti kapcsolatokat kialakítani?
2022. dec. 6. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
A kollégáim? Egyfolytában bántanak és rosszindulatúak már mikor idekerültem azóta megy a másiknak keresztbe teszünk stb. De nem csak velem, egymással is. Förtelem, rosszabb mint a suli volt.
2022. dec. 6. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!