Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest tényleg egy halálváro...

Budapest tényleg egy halálváros? A hírekben folyamat késelésekről, eltűnésekről, verekedésekről mennek az infók

Figyelt kérdés

Most egy terhes nő tűnt el, máskor celebeket gyilkolnak, a hidaknál szinte mindig van aki eltűnik és nem kerülnek elő soha és nem öngyilkosság, a késelések már már megszokottak,

A drogozás vagy pl a "transzfeszticizmus" és ilyenek, az teljesen hétköznapi, normális.

Kezdem félteni a (jószívű kedves aranyos)gyerekem ha Bp lenne a célja..

Meg egyáltalán ott gyereket vállalni, hogy mernek mások?

2022. nov. 3. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező , te borzasztóan fárasztó és korlátozott vagy

Mindenkivel hadakozol egyébként,csak a saját hülyeségeidet hajkurászod totál túltolva.

35 N

Ui. 10 éve élek Budapesten

2022. nov. 7. 03:48
 62/63 anonim válasza:
100%

Nem feltétlenül veszélyes annyira BP., csak résen kell lenni. Egy példa:

Tavaly 2021 januárjában egy taxi sofőr ismerősömet próbálták meg kirabolni az Oktogonnál, de gyorsan kapcsolt és megúszta.

2022. nov. 7. 13:39
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
A valóságban nagyon kevés ilyen eset történik, ezért kap akkora hírverést. Egyébként egy 2 milliós nagy városban, ahok még ennél is több ember megforduk, turisták, egyetemisták stb, egyáltalán nem sok ilyen történik. Én is sokat jártam az éjszakában, nem láttam durva dolgokat sosem. Ha valaki tudja a határait, nem issza le magát a sárga földig, nem iszik más italából stb, akkor valószínűleg tud magára vigyázni és nem lesz baja. Szélsőséges esetek sajnos mindenhol vannak, tanyákon és kisvárosokban is történtek már gyilkosságok, sajnos az emberiség ilyen.
2022. nov. 14. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!