Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest tényleg egy halálváro...

Budapest tényleg egy halálváros? A hírekben folyamat késelésekről, eltűnésekről, verekedésekről mennek az infók

Figyelt kérdés

Most egy terhes nő tűnt el, máskor celebeket gyilkolnak, a hidaknál szinte mindig van aki eltűnik és nem kerülnek elő soha és nem öngyilkosság, a késelések már már megszokottak,

A drogozás vagy pl a "transzfeszticizmus" és ilyenek, az teljesen hétköznapi, normális.

Kezdem félteni a (jószívű kedves aranyos)gyerekem ha Bp lenne a célja..

Meg egyáltalán ott gyereket vállalni, hogy mernek mások?

2022. nov. 3. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%
Pestről költöztem el 43 évesen, 3 éve élek vidéki kisvárosban. Tudom, miről beszélek. 8-as voltam.
2022. nov. 3. 11:20
 12/63 A kérdező kommentje:
Nakunk is minden 2. Pestre mászkál. En is laktam ott.
2022. nov. 3. 11:23
 13/63 A kérdező kommentje:
*nálunk
2022. nov. 3. 11:23
 14/63 anonim ***** válasza:
80%
A kormánymédia most nagyon uszít a főváros ellen, neadjisten lehet hazudni is képesek. Szinte csak ott gyengébbek az ellenzékkel szemben. Nem véletlenül tartották az ünnepi beszédet Zalaegerszegen
2022. nov. 3. 11:24
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

"A hírekben folyamat késelésekről, eltűnésekről, verekedésekről mennek az infók"

. Valóban, de mintha többségében pont hogy nem Budapesten.

2022. nov. 3. 11:25
 16/63 anonim ***** válasza:
88%

Ne nézz annyi híradót.

Nyilván több ilyen eset van egy 2 milliós városban, mint egy faluban.

Vidéken ugyanúgy vannak drogosok, gyilkosságok stb.

A transzvesztiták nem tudom miért zavarnak, nézd a jó oldalát: Ha a gyerekednek vannak ilyen hajlamai, akkor Budapesten nem kell annyira titkolnia, mint vidéken.

2022. nov. 3. 11:29
 17/63 A kérdező kommentje:

Olyan hirek jöttek most szembe hogy heim pál gyermek KÓRHÁZBAN verekedes, " eltunt egy 27 éves terhes kismama budapesten", stb

Ez már a nagyon sokadik, eddig csak elgörgettem mindig

2022. nov. 3. 11:29
 18/63 anonim ***** válasza:
98%

[link]

2019-ben a bűncselekmények száma Budapesten 45293, vidéken meg 120355. Ha Budapest halálváros akkor vidék meg zombiland?

Nem úgy kell elképzelni Budapestet, hogy miniszoknyás szakálas pasik vannak mindenhol. Nagyon sarkítod a problémát és általánosítasz. Én szeretek Budapesten élni és a gyerekeim is. Nem volt soha semmilyen atrocitásban részünk. Pedig a nagyobb gyerekem jár bulizni én meg focimeccsekre szoktam kimenni.

2022. nov. 3. 11:30
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
Pesten sokkal biztonsagosabb mint egy csomo helyen videken. Milyen transzik lattam eletembe max 3at. Nagy resz aki meg hasznal drogot az nem hulladekot.. es csak buliznak.
2022. nov. 3. 11:30
 20/63 A kérdező kommentje:

A transzik azert zavarnak mert a legtobb tini még önmagát keresi valojában, még csak tanuljak azt mi is egy nő, hogyan is kéne udvarolni, a nemi identitás ebben a korban még képlékeny, bizonytalan is és a kis hülyék mennek a "divat" után.

Egészsegugy és szecualpszichologia szerint is egy kamasz pl még gyereknek minősul, nagyon sokminden káros, sokan azt sem tudják eldönteni magukrol homik e vagy nem, teljes zavart okoz a szem.fejlodésben.

Vidéken nincsenek reklámozva hogy légy homi mert az jo.

2022. nov. 3. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!