Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest tényleg egy halálváro...

Budapest tényleg egy halálváros? A hírekben folyamat késelésekről, eltűnésekről, verekedésekről mennek az infók

Figyelt kérdés

Most egy terhes nő tűnt el, máskor celebeket gyilkolnak, a hidaknál szinte mindig van aki eltűnik és nem kerülnek elő soha és nem öngyilkosság, a késelések már már megszokottak,

A drogozás vagy pl a "transzfeszticizmus" és ilyenek, az teljesen hétköznapi, normális.

Kezdem félteni a (jószívű kedves aranyos)gyerekem ha Bp lenne a célja..

Meg egyáltalán ott gyereket vállalni, hogy mernek mások?

2022. nov. 3. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

"A kulonbség hogy nálunk nem termeszetes pesten meg az."

. Istenem... Te tényleg ekkora kretén vagy? Egyáltalán nem drogozok se én, se az ismerőseim.

2022. nov. 3. 11:57
 42/63 anonim ***** válasza:
100%

Ha en a vonatrol leszállok jófromán elrabolnak a tacisok. Erről is mentek a cikkek hogy zaklattak embereket elég keményen. Kövi kép hogy az arabok jönnek hogy beválták az eurot.

Ez valami 1985-ös Fortepan fotón volt?

2022. nov. 3. 11:58
 43/63 A kérdező kommentje:

Juj engem mar csak a vonaton is behívnak kapásbol. Mik vannak.

Nem itt. Hanem ott.

Vagy

Csak leülök a pályaudvarra de 5 percenként ülnének mellém. Mindenki másért.

Ha megállsz, leülsz, akárhol, a betámadás, bekóstolás garantált.

2022. nov. 3. 11:59
 44/63 A kérdező kommentje:

Taxis hiénák

2 évvel ezelott

[link]

Ez év marcius

[link]

De van 10 20 évvel ezelotti cikk is, mert folyamatosan erőszakosak a taxisok

2022. nov. 3. 12:00
 45/63 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, Te ilyen különleges ember vagy, akiről látszik, hogy vidéki, és bevonzza a bajt, és hogy-hogy nem, valami furcsa oknál fogva mindenról a homosuexuálisok jutnak eszedbe...

Csak azt nem értem, mi értelme volt a kérdésednek.

2022. nov. 3. 12:01
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, Te vadászol cikkeket, engem meg leszólsz, ha linkelek valamit, ami téged cáfol?

Na, jó, lezárom. Küld inkább a gyereked Kemecsére, mert ott még tisztelik a hagyományos, női-férfi kapcsolatot:

[link]

2022. nov. 3. 12:04
 47/63 A kérdező kommentje:

Nem kell illegalitásban, bunozésben, közbiztonságban, nemi identitasban hirtelen egyenlőséget húzni pest és vidék között.

Mert még vidék és vidék kozt is kulonbségek vannak amitszintén látok.

Ha én vidékivarosiként beépülök egy faluba, ott azt látom pl hogy kevesebb a válás, a "parasztoknál" jellemzőbb az is hogy egyutt van a család. Az a régi klasszikus életfelfogásuk van még.

Amikor együtt építenek házat, a családnak vágják a disznot es összetartás van.

Nem.mondom hogy falun nincs válás drog meg gyilkosság stb

De ne nekem kamuzzatok hogy fertőben ugyanaz vidék mint pest.

Nem az.

2022. nov. 3. 12:07
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

Együtt építenek házat? Te tényleg a 80-as évek gulyáskommunizmus romantikájában rekedtél.

Együtt a család, kevesebb a válás. Vagy gyakrabban qrogatja a parasztbácsi a szomszéd Katikát.

2022. nov. 3. 12:10
 49/63 A kérdező kommentje:

Sak nézzetek egy gyereket. Gyerekszemmel.

Első szerelme egy kislány a kisfiunak akinek virágot ad.

Suliban mindenhol tanulja az egészséges taplálkozást, sportszeretetet, udvariasságot, elorekoszonest, öregeknek helyátadást, hogy nem lopunk csalunk, nem verekszunk hanem megbeszéljuk, aki csunyan beszél a sarokba állítják, aztán a többi norma, nem csaljuk meg a másikat, nem verjuk át a barátainkat, stb.

Aztán úgy a teljes ellenkezője jön szembe az Életben. És a sorozatos csalódás. Es azt sem tudja majd mi a normalis amikor azért fogják csúfolni mert ő nem lóg az iskolából hanem tanul.

Mert ő nem akar alkoholt inni.

Hogyan merjem én elengedni a kezét majd?

2022. nov. 3. 12:12
 50/63 A kérdező kommentje:

48

Faluban komolyan még itt tartanak. A legnagyobb az esélye a holtomiglannak, a parasztoknál van.

2022. nov. 3. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!