Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest tényleg egy halálváro...

Budapest tényleg egy halálváros? A hírekben folyamat késelésekről, eltűnésekről, verekedésekről mennek az infók

Figyelt kérdés

Most egy terhes nő tűnt el, máskor celebeket gyilkolnak, a hidaknál szinte mindig van aki eltűnik és nem kerülnek elő soha és nem öngyilkosság, a késelések már már megszokottak,

A drogozás vagy pl a "transzfeszticizmus" és ilyenek, az teljesen hétköznapi, normális.

Kezdem félteni a (jószívű kedves aranyos)gyerekem ha Bp lenne a célja..

Meg egyáltalán ott gyereket vállalni, hogy mernek mások?

2022. nov. 3. 11:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sok boldogságot a holtotokig tartó fos házassághoz, akármilyen kínlódás is, mindörökké, ámen!
2022. nov. 3. 12:14
 52/63 A kérdező kommentje:

Nekik ez a normális.

Hogy van egy asszony odahaza aztan jóvanaz.

Ebben nőttek fel, ezt viszik tovább.ebben boldogok. Igy élnek. Ez a normájuk.

Falun nem normális az hogy van egy anya 3 gyerekkel akiket biciklin cűgöl mikozben a 40 éves apa meg hajkurássza a tinilányokat.

2022. nov. 3. 12:20
 53/63 A kérdező kommentje:

Es falun a tinilányok sem olyanokat kerdeznek hogy a Józsi bacsi szerelmes e belém ha en vagyok a szeretője az asszonya mellett.

Mert a gyk-n ezek mennek amugy

28 éves csaj akar szerelmet vallani az 50 éves házas férfinek aki d.gja. megkerdezzem nem e pesti?:D

2022. nov. 3. 12:22
 54/63 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező vagy kőbuta, vagy egy provokatív troll, fölösleges rá reagálni. Semmit sem tud Budapestről, de osztja róla az észt.

32 éve élek Budapesten, transzot egyszer sem (!) láttam, pedig keresztül-kasul be szoktam járni, elég sűrűn vagyok az utcákon. Nem kell golyóálló mellényt viselnem a tömegközlekedéshez, nincs szükségem öt kiló önvédelmi fegyverarzenálra. Nagy város, sokan lakják. Tehát tény, hogy előfordulhatnak konfliktusok és bűncselekmények. De senki sem állítja Budapestről, hogy kétmillió kalkuttai Szent Teréz anya otthona.

Ez a démonizáló kifejtés, amit a kérdező idehányt, viszont nevetséges túlzás.

2022. nov. 3. 12:25
 55/63 A kérdező kommentje:

Kőbuta?

Akkot ki az aki a kisebbségi komplexusaival próbál vitákban érvényesülni jelzőkkel?

Tipikus gyári stílus. Vagy pesti?

2022. nov. 3. 12:30
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
Igyvan. Veszeslyes hely ez. A bebiozott transzi taxisok megeroszakoljak amint leszall. Ha szerencseje van es eljut a villamosig ott fel kell keszulnie a legrosszabbra... A keselos szipusok az utolso ruhadarabjatol is megfosztjak majd megverve atadjak a maffianak. Itt donthet h beall kozejuk vagy halallal fizet.. Szerintem inkabb valami modernebb gondolkozasu elit emberek lakta bunozesmentes helyet valasszon pl Ozd, Miskolc es hasonlok
2022. nov. 3. 14:00
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne állni a TV híradóval..
2022. nov. 3. 14:11
 58/63 anonim ***** válasza:
100%
B*szki öreg, te részeg vagy?! Megártott a kisüsti a kocsmában a földút végén, ahova a Zetoroddal leparkoltál? Álljál már le, égeted itt magad 1000-el. 😂
2022. nov. 3. 14:42
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt kérdező. A családom borsodi, apámék Pestre jöttek, én ide születtem, de sokat járunk Borsodba, szerencsére az összes nagyszülőm megvan. Szóval van rálátásom a dologra.

Az én tapasztalatom: Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna transzit, leszbiket max, de az is ritka. 10 éves korom óta jártam egyedül tömegközlekedéssel iskolába, edzésre, szórakozni. Eddig egyetlen egyszer keveredtem konfliktusba, amit részben én provokáltam és az is a külvárosban történt. Soha nem kellett megvédenem magam azon kívül.

Ami ijesztő lehet vidékieknek, azok a csövik, kéregetők, akik elég tolakodók tudnak lenni, ez valóigaz. De ha határozottan visszautasítod őket leállnak. Cigók vannak, de ha nem provokálod őket, ők sem bántanak. Nyilván ne is bámuld őket, ne keresd a szemkontaktust. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy ördöngösség. Én sem szeretem, ha bámulnak. Szerintem a fiadnak van annyi esze, hogy ilyen egyszerű dolgokat betartson.

A drogok közzül egyedül a fű, ami sima ügy. De ezzel szerintem nincs is gond, mert kíméletesebb tudatmódosító az alkoholnál és nem is annyira káros.

Ami a vidéket illeti, gondolom nem kell részleteznem, hogy Borsod milyen. Konkrét no - go zónak ott vannak, Budapesten nincsenek, főleg a Hős utca feltakarítása után. Sok a rendőr a tereken, sokkal nagyobb biztonságban érzem magam itt, mint Újhelyen. Ami a bűnözést illeti, vidék és Pest különböző okokból rossz. Pesten több az ember, tehát több a bunkó is, de itt mindenki lexarja a másikat, míg vidéken olyan összeesküvések, konzisztens utálkozások vannak, mint egy szappanoperában. A legundorítóbb történeteket a nagyszüleimtől hallom emberekről. Vannak, akik képesek az egész életüket arra feltenni, hogy a másikét elrontsák. Pesten az emberek ennyire nem érdeklik egymást, ha van is konfliktus, azt másnapra el is felejtik, megy tovább az élet. Szóval megvan az árnyoldala mindkettőnek.

2022. nov. 3. 19:52
 60/63 anonim ***** válasza:
100%

Lassan kezdem azt kívánni, hogy a kérdezővel tényleg történjenek hasonlók, mint amiket leírt...

Tősgyökeres pesti gyerekként és tömegközlekedőként az egész várost ismerem kívül-belül. Rendszeresen utazom a "hírhedt" 24-28-37-52-es villamosokkal, de el kell szomorítsalak, egyiken se történt soha semmi extra. A legdurvább talán az volt, amikor pár hete szombat este az 52-es külső szakaszán felszálltam, és rajtam kívül három másik utas volt: elöl egy csövinek kinéző, de normális fószer, középen egy kattos cigány, aki random időközönként felpattant, idegesen járkált, majd átült másik helyre, hátul pedig egy magatehetetlenül az ülések között fekvő drogos kapucniban. De egyik se bántott, mert nem bámultam őket szembetűnően (persze a cigót szemmeltartottam az ablakot tükörként használva, illetve a pillangókést a táskából áttettem a zsebembe, ha bármi lenne, de jobb az elővigyázatosság, ugyebár). Ismerni kell a városi "alapszabályokat", ennyi.

2022. nov. 4. 10:51
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!