Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik város a legjobb Pest...

Melyik város a legjobb Pest megyében?

Figyelt kérdés

ma 08:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Ahol mondjuk megfizethetőek is az ingatlanok.
ma 08:45
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%
Mivel rendszeresen adják-veszik az ingatlanokat bármelyik városban, ezért mindenhl megfizethetőek az ingatlanok - legfeljebb nem neked. Ilyen szempontból tehát marad egy objektív "legjobb" választás, de az meg szerintem mindenkinek egyéni elbírásála, hogy neki mi a jó, és mi a rossz egy településen. Így tehát a válasz: amelyiket megengedheted magadnak, és amelyik NEKED tetszik.
ma 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Jellemzően minél jobb egy hely annál drágább.
ma 09:19
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Egyikben sem megfizethetőek az ingatlanok az átlag ember számára, ami jó is.
ma 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi számít neked megfizethetőnek?
ma 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Pár évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy mindenképpen a budai oldalon, de már szinte mindenhol egyre nagyobb a bűnözés, most már nem tudnék kiemelni egyetlen várost sem. Illetve, rettentően át kell gondolni, hogy szeretnél-e Budapestre ingázni, mert ha igen, akkor pl. Szentendre vagy Budaörs környéke felejtős. Nővéremék Piliscsaba mellett laknak, néhány éve még élhető volt a közlekedés, mára már van, hogy másfél óra alatt teszi meg reggelente az utat a pesti munkahelyére autóval, főleg ha baleset történik, ami szinte mindennapos.

Mi Pest megye közép-magyarországi részén vettünk házat egy kis faluban, a közlekedés nagyon jó, bár szerencsére nem napi rendszerességgel kell ingáznunk. Viszonyításképpen, a házunk (újépítésű, korszerű ház) kb. egyharmadába került, mintha a fent említett helyeken vettünk volna.

Eleinte nagyon ragaszkodtam a budai oldalhoz, de mikor láttam, hogy ott egy omladozó vályogház kerül annyiba, mint itt egy újépítésű ház nagy telekkel, akkor újragondoltam a dolgokat. Sem hitelt nem akartunk, sem életünk végéig tartó felújításba kezdeni.

A lényeg a lényeg, ha szép és drága helyen szeretnél élni, akkor bizony a ház is nagyon drága lesz.

ma 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

A Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek stb.) közlekedésileg egy katasztrófa.

Érd/Diósd környékén legalább sok a vasút/autópálya, de azok is túlépültek. Duna-kanyar szentendrei oldala szintén.

Ha nem kell Pestre ingáznod, akkor költözz kijebb. Ha kell, akkor meg valamelyik külső kerületbe.

ma 12:57
 8/8 anonim válasza:

Ki kell fogni, időt kell szánni rá.

Sok-sok hirdetést megnézni,nem csak ingatlanos általi hirdetéseket.

De 10.kerületben pl olcsóbb.

Végülis nincs olyan messze.

Vagy Csepelen

Vagy 4.kerület...

Vagyis kevésbé központi helyeken.

Viszont ki lehet fogni Zuglóban is, ha raszánod az időt..

ma 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!