Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy 38 négyzetméteres lakás...

Egy 38 négyzetméteres lakás mennyire kényelmetlen egy vagy két embernek?

Figyelt kérdés

Ezek a helyiségek vannak benne:

nappali-konyha: 20 nm

szoba: 9 nm

fürdőszoba: 5 nm

előszoba: 4 nm

Ez így összesen 38 nm, mellette még van egy 15 négyzetméteres balkon.

Szerintetek egy ilyen lakás hosszabb távon is élhető?

2022. júl. 22. 17:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"18 évet éltem kertes házban, aztán egyetemre jártam és elköltöztem, majd vettem saját lakást, 28 évesen meg saját házam van."

ŐŐŐ viccen kívül kérdezem, hol és melyik diákmunka fizet annyit az egyetemi évek alatt amiből rögtön lakást lehet venni suli után? De komolyan? :)

2022. aug. 22. 10:37
 32/34 anonim válasza:

Jaj már megint ez a lakást meg házat vettem 15 millióból csináljátok utánam baromság a téma kedves nem tudom már hányadik kommentelő?

Üzenem a többieknek, hogy a másik sem jobb a két fingos kommentelőnél, ugyanis a hoxán már kétszer törölték a kérdését mert provokatív volt és ott sem hitte el neki ezt a hülyeséget senki. Most meg itt is ezt olvasom. Gondolom ez a vita ihlette a kérdéseit.

Most minek mész bele értelmetlen vitákba?

Így háza van úgy háza van, de a marhája azt sem veszi észre, hogy ott is megírták már neki, hogy kizárt, hogy önerőből a huszas évei elején valaki lakást vegyen magának mikor még nem is dolgozott. Kivéve, ha nyeri a pénzt.

A ház az még csak csak lehetne hihető ha valaki jól keres, de ebben az esetben nem az.

Itt meg még le is írja, hogy ketten laknak egy lakásban.

De komolyan kezeltesd magad! Itt most lehet nem te kezdted a vitát az igaz, nem csak te vagy hülye de te sem vagy százas az tuti.

Képes vagy még írogatni máshová is csak azért, hogy bizonygasd ezt a láthatóan összefüggéstelen hazugságot de minek azt nem tudom, úgysem tudod bizonyítani hiába írsz róla ki kérdéseket bárhová.

De nem is kell mert látszik, hogy ökörség. Itt mindenki azt hazudik amit akar.

Felőlem lehetne igaz én szép helyen élek, nem sajnálom tőled de minek erről írkálni nem értem. Itt is csak szivattak szerintem ezért kérdezték a hitelt, hogy örülhessél magadnak, hogy most aztán jól megaszondod csak nem jött be.

Ha másokat le is pontoztak az azért van mert vitát provokáltak, de nem ezért mert nem röhög már mindeki rajtad is, hogy hülyeségeket írsz.

Itt bezzeg nem dicsekedtél el a hoxás történeteddel.

A fingásról meg csak annyit, hogy te írkálsz azóta is róla úgy látom. Többet írtál már mint a másik kettő összesen és még más kérdésekhez is.

Komolyan ezen az oldalon is már mindenki bolond?

Elnézést a kérdezőtől, nem is írtam volna, hogy nem látom meg ezeket a válaszokat csak felismertem.

2022. okt. 11. 16:11
 33/34 anonim válasza:
Egyébként akartam is neki üzenetet küldeni, hogy mire jó ez az egész, de vagy tiltásra került vagy törölte magát.
2022. okt. 11. 16:19
 34/34 anonim ***** válasza:

"Szerezz már egy kis életet és ne mások kommentjeit elemezd, hogy mennyi az igazságtartalma, hanem nézd inkább a tévét, az való neked. Nem, te helyette inkább ide jársz kötekedni."

Neked sem ártana életet csinálni te neked is sok időd van másokkal foglalkozni. Ezt a költségvetéses hülyeségedet meg nem értem minek küldted el privátban, mit zaklatsz itt vele másokat nem értem.... Nem tudom hány regisztrációd van, de ide is vagy hárommal írtál már.

2022. okt. 29. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!