Megyeszékhelyről van szó, nem olyan durva a könyék, de azért vannak cigányok bőven. A felső szomszéd skizofrén, előfordul, hogy üvöltve vitatkozik nemlétező személyekkel. Előfordult, hogy a lépcsőházban hagyott biciklit egy éjszaka alatt megpiszkálták (első kereket gallyra vágták).
Mindettől eltekintve a lakás tényleg szép, új ablakok, új parketta, új konyhabútor, felújított fürdő. Közlekedést tekintve tökéletes, boltok is nagyon közel vannak.
Padlón van az ingatlanpiac, rengeteg a választék. Nehezen tudom elhinni, hogyha körülnéztek, akkor nem találtok jobbat, minimum egy bolond szomszéd nélküli lakást.
2014. jan. 15. 15:18
2/12 anonim válasza:
Én nem venném meg.Nekem nagyon fontos hogy otthon nyugalmam legyen.
2014. jan. 15. 15:19
3/12 anonim válasza:
Melyik város?
2014. jan. 15. 15:19
4/12 anonim válasza:
Ennek a töredéke problémát figyelembe véve: nem.
2014. jan. 15. 15:30
5/12 anonim válasza:
Nem ,nagyon nem! Inkább családi ház kicsit kijjebb .Ezerszer jobb és élhetőbb.
2014. jan. 15. 15:35
6/12 anonim válasza:
Semmi esetre sem, ilyen helyre nem szabad költözni. Éppen az ilyen "balhés" lakások a leginkább eladhatatlanok a mostanihoz hasonló ingatlanválságos időkben.
2014. jan. 15. 16:20
7/12 anonim válasza:
A tulaj biztos, hogy nem azért újította fel, mert neki úgy tetszett, biztos vonzani akarja oda a buta fiatalokat, hogy ő szabaduljon a lakástól minél hamarabb.
Én a lakásomban nyugodtan akarok lenni és nem úgy, hogy nem tudom, az ajtón kívül mi vár rám ... és ez megy évtizedeken keresztül + még egy gyereket is felnevelni úgy, hogy felállítani neki, kivel játszhat a szomszédok közül és kivel nem, kiket kerüljön, kiknek mit mondhat el és mit nem. Ezért inkább legyen max. egy kicsit felújítva, a vízvezeték-villanyrendszer és fűtés legyen jó és kész. Maj szépen lassan rendbe hozom én magam, vagy mással.
2014. jan. 15. 17:07
8/12 anonim válasza:
Egy barátom albérletben lakik Bp belvárosában eléggé olcsón, viszont évek óta olyanok a szomszédok mindkét oldalról, hogy szó szerint ordítanak egymásra reggeltől késő éjjelig, folyton dübög a régi mosógép, a másik szomszédban pedig roma fiatal család primitíven rángatja egymást, és fiatal apuci többször is megveri az asszonyt, gyerek bőg. El lehet képzelni, hogy miért olyan olcsó ez az albérlet ...
2014. jan. 15. 17:10
9/12 anonim válasza:
# 8 Ergo nem a nyóckerbe kell menni lakni....
2014. jan. 15. 19:05
10/12 A kérdező kommentje:
Istenem, mennyi az okos ember! :)) Közel nem nyóckerről van itt szó... Senki nem mondta, hogy én akarom megvenni, mellesleg ne dobálózzatok már olyannal, hogy családi ház... Kinek van arra pénze?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!