Mennyivel rosszabb egy 50 centi mély szekrény egy 60-asnál?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy pontosan 10 centivel.
Úgy értem, hogy mennyire lehet egy 50-esbe kényelmesen beakasztani ruhákat, mennyire tűnik fel a különbség?
2011. nov. 26. 20:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem attól függ, mekkora vállfákat használsz és mekkora ruhákat hordasz. Nekem a 60-as szekrényből is néha kilóg a ruha ujja, amikor becsukom az ajtót, akkor ki kell nyitni, betolni az ujját és újra becsukni. 50-esnél ez a probléma nyilván gyakrabban jönne elő, ill. a télikabátok nem annyira férnek el szerintem.
2/4 anonim válasza:
Nekem is kicsi még a hatvanas is. Persze ha szembe akasztod a ruhákat, akkor szélességben tudsz adni több helyet, csak az nem olyan kényelmes, mert ami a mélyén van azt nem látod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg másnak is valami tapasztalat?
2011. nov. 26. 23:02
4/4 anonim válasza:
Nekem van 50 és 60-as is. Mindkettőbe tudok pakolni, csak az ötvenesbe kicsit szűkösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!