Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy 38 négyzetméteres lakás...

Egy 38 négyzetméteres lakás mennyire kényelmetlen egy vagy két embernek?

Figyelt kérdés

Ezek a helyiségek vannak benne:

nappali-konyha: 20 nm

szoba: 9 nm

fürdőszoba: 5 nm

előszoba: 4 nm

Ez így összesen 38 nm, mellette még van egy 15 négyzetméteres balkon.

Szerintetek egy ilyen lakás hosszabb távon is élhető?

2022. júl. 22. 17:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%

Egyébként meg továbbra sem értem, hogy mire vagy úgy oda egy 10 milliós telek nem egy nagy valami. Ha ez még véletlenül igaz is lenne. Te most azt hiszed, hogy jaj de nagy dolgot bizonygattál.

Leírtad, nektek ez jó kettőtöknek. Utána már eladtátok. Utána kölyköd is lett amire nem válaszoltál, de tuti szeded föl utána a lóvét, szóval az állam azért besegít aranyom.

Most meg próbálod magad kimosni a helyzetből, hogy én belemagyarázok a dolgokba.

De tényleg hagyjuk mert elég frusztrált vagy.

Továbbra is tartom, hogy ez kamu, amit azután tákoltál össze, hogy beszóltak neked. Mert most mit is írjál ugye...

2022. júl. 22. 21:27
 22/34 anonim ***** válasza:
66%

“Utána kölyköd is lett amire nem válaszoltál, de tuti szeded föl utána a lóvét, szóval az állam azért besegít aranyom.”

Válaszoltam, ennyire csípi a fing a szemed? Ennyire ne legyél már frusztrált, hogy órakig vergődsz olyanon, amit már az elején tisztáztunk, csak képtelen vagy elviselni, hogy csúnyán benézted :D

Szedd már össze magad

2022. júl. 22. 21:42
 23/34 anonim ***** válasza:
60%

“ Utána kölyköd is lett amire nem válaszoltál, de tuti szeded föl utána a lóvé“

Ennek komolyan mi köze van a kérdéshez? Mégha ferdít is a kommentelő, akkor is benne van a lényeg, 34 m2 elég volt két embernek náluk. Ennyi volt a kérdés, nem több!

A többi sztori már csak körítés.

Szerezz már egy kis életet és ne mások kommentjeit elemezd, hogy mennyi az igazságtartalma, hanem nézd inkább a tévét, az való neked. Nem, te helyette inkább ide jársz kötekedni.

Az állam meg annyi pénzt se ad egy gyerek után, hogy éhen lehessen halni belőle. Mennyit is, 12500-at? A CSOKot meg babavárót nem veszi mindenki igénybe, erre sem értem miért alapozol. Főleg hogy a 10 millió helyett 40-et kell egyeseknek visszafizetni, ha nem jön össze nekik a gyerek.

Ilyen elszállt ingatlan árak mellett még ez sem egy “nagy” segítség.

Németországban bezzeg 80 ezer jár egy gyerek után minden hónapban. Ők tesznek is valamit a gyerekekért, fura, ott van pénz erre.

2022. júl. 22. 21:44
 24/34 egytitokzatoslány ***** válasza:
76%

Huha milyen vita alakult ki itt. 😄

Mi párommal ketten egy 36 nm-es lakásban tengődünk. Egyelőre jó, de mindig nyitva tartjuk a szemünket hátha akad jobb. A sztori eléggé rövid, gyorsan akartunk találni lakást Pesten és egyet jöttünk megnézni ami krva szar volt és aztán ennek a lakásnak ahol jelenleg élünk felhívott a tulaja, hogy még se kell a jelentkezőknek ezért mi gyorsan rástartoltunk. Mázlink volt ezzel a lakással. Amiért felutaztunk Pestre az sokkal kisebb lett volna és kB egy egész helység lett volna az egész. Egyelőre gyereket nem akarunk így nem sürgős a váltás. Igaz picivel nagyobb jó lenne.

2022. júl. 22. 21:51
 25/34 anonim ***** válasza:
70%
Pár éve a párommal meg a cicánkkal 45 m2-es lakásban laktunk és nekünk pl. az még nagy is volt. Mi a 38 m2-esben simán ellennénk, persze ahogy mások is írták, az elrendezésén is múlik.
2022. júl. 23. 00:02
 26/34 anonim ***** válasza:
61%

Egy embernek tökéletes, én simán eléldegélnék benne, és apró, csak matrac-éjjeliszekrény galériával lehetne növelni a kihasználható felületet.

Két embernek nagyon kevés.

2022. júl. 24. 06:51
 27/34 anonim ***** válasza:
53%
Én egyedül nagyon jól éreztem magam a 35 nm-es kis lakásomban. Ketten viszont maga volt a földi pokol, hiába szerettem a volt párom (mondjuk a karantén rúgott még egyet rajtam).
2022. júl. 24. 22:09
 28/34 anonim ***** válasza:
36%
Mi pont 38 nm-es lakásba fogunk költözni, csak még felújítás alatt áll. Egyelőre jónak tűnik, jó az elrendezése, így nem tűnik kicsinek. De majd meglátjuk.
2022. júl. 27. 15:27
 29/34 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem attól függ h most milyen élethelyzetben vagytok.albiban, pár évre, fiatalként, gyerek nélkül, csak munka és buli után alvásra, mellette pénzt gyűjteni vagy utazgatni tökéletes.

Ebben leélni egy életet inkább nem

2022. aug. 1. 12:59
 30/34 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha szűkösen is de elég lehet egy viszonylag rövid ideig.

Évekig már elég kényelmetlen.

Csak azt nem értem, hogy a 3nak miért kellett odaírogatnia ezeket a ferdítéseket más kérdésekhez is ahol nem is ez volt a téma.

2022. aug. 7. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!