Egy 38 négyzetméteres lakás mennyire kényelmetlen egy vagy két embernek?
Ezek a helyiségek vannak benne:
nappali-konyha: 20 nm
szoba: 9 nm
fürdőszoba: 5 nm
előszoba: 4 nm
Ez így összesen 38 nm, mellette még van egy 15 négyzetméteres balkon.
Szerintetek egy ilyen lakás hosszabb távon is élhető?
Na el tudom képzelni milyen házat építetek 15 millióból.
Most ezt úgy mondod mintha ez olyan nagy pénz lenne. Bár lehet nálatok az.
Szerintem meg inkább az a kár, hogy azt hiszed ez nagy valami.
Valami szar vityilló lehet valami zsákfaluban, vagy valami romhalmaz ami felújításra vár valami csóró környéken.
Azt meg nem tudom honnan szedet, hogy nekem mire telik meg mire nem. 28 évet kellett várnod arra, hogy kertes házban élhess. Ez aztán irigylésre méltó.
Mindegy dedósokkal nem vitatkozom.
Ki mondta, hogy 15 millióból építettük te fogyi? :D csak a telek 10 millió volt, ha már ennyire érdekel.
“ Azt meg nem tudom honnan szedet, hogy nekem mire telik meg mire nem. 28 évet kellett várnod arra, hogy kertes házban élhess. Ez aztán irigylésre méltó.”
De persze te egyből ideböfögheted fingás közbe, hogy nekem csak erre tellik, bezzeg hozzád nem szólhat senki, mert te vagy az atyaúristen fingó király mi? :)
18 évet éltem kertes házban, aztán egyetemre jártam és elköltöztem, majd vettem saját lakást, 28 évesen meg saját házam van.
2 fingás között csináld utánam, aztán töröld ki :)
De amúgy mindegy is. Össze-vissza írkálsz.
"Nekünk a 34nm2-es lakás bőven elég, olyan praktikusan van kialakítva. A zuhanyzónk 2x1 méteres speciel. Ember függő, volt már hasonló kérdés, egyesek szerint ilyen lakásban nem élet az élet, csak 150nm2-en lehet élni bla bla."
Ezt írtad. Erre utána meg hirtelen saját házad lett :D Az. Előbb még jelen időben írtál, utána meg eladtátok, előbb még elég volt akkora, utána meg már te vagy az Istencsászára. Na jól. Etesd a jónépet a legóházaddal a Karib szigeteken én léptem. Csókold meg a fingos hátsómat két házépítés között :)
Ne írj mert nem reagálok erre a kamura.
Pont te égtél be. Jelen időben írod, hogy nektek bőven elég. Ha már nem élek valahol akkor nem írom jelen időben.
Szerintem meg csak besértődtél, hogy leszólták az egérlyukadat és utána menteni kellett a menthetőt. Olvasd már vissza milyen ellentmondásokat írsz.
Esetleg még az lehetett, hogy eladtátok a lakást és még laktatok benne egy darabig amíg épül a ház de az meg hülyeség és szintén nem magyarázat a jelen időre.
Úgyhogy ez az egész eléggé furcsa.
A gyerekedre (hirtelen az is lett) meg kizárt dolognak tartom, hogy nem kaptál lóvét, azért gondolom tartottad a markod.
ÁÁÁÁ katyvasz az egész, vagy fogalmazni nem tudsz, így nem is értem, hogyan végezhettél el egy egyetemet.
“ Ha már nem élek valahol akkor nem írom jelen időben.”
Nem, te a fingásról írkálsz helyette :) kettőnkre jelenleg is elég a 34nm2, ezen mit nem értesz?
Tanulj már meg szöveget értelmezni, talán akkor legközelebb nem égsz be ennyire.
Ne vergődj, úgy sem tudod a dedós marhaságaid belemagyarázni a kommentekbe, hiába is próbálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!