50 négyzetméteres lakásban tudnál élni?
Én most vettem egy közel ekkora lakást.
Igazából nagyban függ az elrendezéstől, kialakítástól.
Lehet relatív szellős, jól lakható is, meg lehet szűkös.
Ha azt nézem, hogy elfértem 8 m2 szobában is, akkor ahhoz képest kifejezetten nagy tér.
Két főre párral vagy esetleg kis gyerekkel még élhető. Nagyobb gyerekkel már inkább költöznék.
Igazából ekkora területen egészségesen 1,5-2 szoba fér el.
Nappali + háló, Nappali + 2 félszoba, vagy szoba + szoba bontásban.
Én már 21 éve egy 47 négyzetméteres, egy hálószobás lakásban élek a szüleimmel, és a nagymamámmal. Tinikoromban még elviselhető volt, de most felnőttként már iszonyatos. Egyszerűen mindenki zavarja egymást, ami nem csoda, mert senkinek sincsen normális élettere. Rengeteg konfliktus adódik ebből napi szinten. Jelenleg egyetemre járok, és koliban lakom, ami talán egy fokkal jobb, de nyilván az intimszféra itt sincsen meg. Viszont innen már biztosan nem fogok hazaköltözni. Mire vége az egyetemnek, diákmelóból összegyűjtök annyi pénzt, hogy egy albérletet fenn tudjak tartani, mert ez így borzasztó ciki. De ha lesz gyerekem, biztos nem egy ekkora lakásban fogunk nyomorogni, szeretném ha neki már kicsi korától fogva meglenne a saját privátszférája, főleg azért, mert én megtapasztaltam milyen a hiánya, és nagyon nem kellemes.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!