50 négyzetméteres lakásban tudnál élni?
Figyelt kérdés
Vagy túl kicsi lenne számodra?2021. okt. 28. 14:20
12/21 anonim válasza:
Engem amúgy soha nem a lakás nagysága zavart, sokkal inkább a szomszédok "közvetlensége" a panelban.
Maga a lakás tök jó lenne, kényelmesen ellennék, de hallani minden kisebb nagyobb zajt, érezni minden szagot valahogy eléggé megtöri az otthonlét varázsát.
13/21 anonim válasza:
Túl nagy lenne számomra tök egyedül...
14/21 anonim válasza:
Ketten lakunk a lakótársammal egy 54 négyzetméteres lakásban, van két külön szoba, nappali, konyha, wc, fürdő, előszoba... teljesen jól elférünk, egyáltalán nem érzem kicsinek, sőt.
15/21 anonim válasza:
Jó elosztással teljesen elég 2 személynek, így igen.
16/21 anonim válasza:
50 m2es a lakásom, éltem benne egyedül is és a párommal is, teljesen elég volt kettőnknek is. Nem volt olyan sok cuccom, nem volt telezsúfolva egyik helyiség sem, így nem tűnt kicsinek. Még egy gyereket is bevállaltam volna oda, amíg kicsi. A szomszédaim két gyereket nevelnek ugyanekkora lakásban, arra már szűkösnek gondolom.
17/21 anonim válasza:
Persze, jelenleg 35-ben lakunk ketten. Szokatlanul nagy lenne.
18/21 anonim válasza:
Egyedül nagyon el leszek.
Talán 2-en is.
19/21 anonim válasza:
Attól függ kivel, van akivel 28nm-en is simán, anyósommal 600nm-en sem:)
20/21 anonim válasza:
Jelenleg 53 nm-esben lakunk párommal, és teljesen jó a lakás, jó az elrendezése és tágas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!