Durva egy embernek hosszútávon 35 négyzetméteres lakásban lakni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 14:51
4/36 anonim válasza:
Több egyedül álló ismerősöm lakott hosszú évekig ekkora lakásban, és tökéletes volt nekik.
5/36 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a #3 válaszoló? Hiszen azt írta a kérdésre, hogy NEM durva hosszú távon egyedül lakni. A többi válasz is ebben az értelemben van írva.
Megindokolná a lepontozást az, aki lepontozta őt?
6/36 anonim válasza:
Dehogy durva, miért lenne? Ketten élünk ekkorában és nagyon szeretjük.
9/36 anonim válasza:
1 évig laktam ekkorában és tökéletesen elég volt, sőt..jobban szerettem mint a mostanit
10/36 anonim válasza:
Ketten laktunk parommal 30 negyzetmeteres lakasban evekig, teljesen birhato. Persze, amikor mar otthonrol dolgoztunk ketten+en elkezdtem tanulni is, mar szukos volt, zavartuk egymast, igy elkoltoztunk.
Ha egyedul lennek, meg nagy is lenne a 35 negyzetmeter ezek utan :DD
Termeszetesen nyilvan ez is emberfuggo, apukam, aki egesz eleteben oriasi kertes hazban elt, inkabb meghalna, ha garzonba kene koltoznie, elmondasa alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!