Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha egyedül hagyom a 7èves...

Ha egyedül hagyom a 7èves fiamat aki csak pár òrát van egyedül míg munkából haza èrek fèljek hogy a szomszédok fel jelentenek èrte?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 01:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Annak idején 7 évesen egyedül mentem haza az iskolából, és még senki se volt otthon.

Nem volt kulcsom, meg kellett várnom, míg valaki hazaér, és még közben fel is kellett találnom magam, hogy ne unjam magam halálra.

Jelentem: nem csináltam semmi butaságot, és még élek.

2022. júl. 15. 08:05
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
14 év alatti egyedül hagyott gyerekkel ha bármi történik, akkor az a ti büntetőjogi felelősségetek.
2022. júl. 15. 08:13
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
Ha megbízható, akkor hagyd otthon. Szomszéd nem tud vigyázni rá?
2022. júl. 15. 17:19
 14/21 A kérdező kommentje:

Általában majdnem egész nap játszik a számítógépén.

Csak egyedül nevelem, és a volt párommal nem vagyok jobba.

De viszont nem tudom hogy emiatt kerülhetek-e bajba, viszont talpra esett nagyon.

2022. júl. 15. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Ne hagyd otthon, barátnőmtől ezért vették el a gyereket és helyezték az apához mert többször egyedül hagyta a gyerekét. Mondjuk ő 3 évesen is magára hagyta még elment boltba.
2022. júl. 16. 23:48
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Ha én lennék a szomszédod feljelentenélek, mint a huzat, és nem azért, hogy alád vágjak, hanem mert felelőtlen vagy.

Barátnőm 16! évesen égette le majdnem a házat, de pl öcsém 10 évesen úgy becsapta a fejét, hogy azonnal mentő.

Ha egyedül van, akkor vszeg meghal vagy súlyos károsodást szenved, mire anyuka hazaér.

2022. júl. 17. 09:02
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Kedves vagy, hogy feljelentenéd, ahelyett, hogy vigyáznál rá.
2022. júl. 20. 20:12
 18/21 anonim ***** válasza:
55%

Régen a pár éves gyerekek szabadon kóboroltak, a 10 évesnek már valami munkát adtak.

Azért nem kell teljesen hülyének nézni a gyereket.

Tanítani azt kell, igen. Többek között az életre is.

És igen, problémát is okozhat. Mint ahogy egy felnőtt is.

2022. júl. 20. 20:16
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
Ez már nem az a világ mint régen. Amikor én voltam gyerek. Bátyámmal ketten mentünk ő iskolába én meg oviba (4 év van köztünk). Otthon is voltunk sokszor egyedül, szüleim rengeteget dolgoztak. 1 telefon volt ha bármi baj van bele volt írva anyu meg apu száma. Meg volt tanítva, hogy mindegy ki jön ide, soha senkit nem szabad beengedni a lakásba. Nem is volt baj. De ez akkor volt, ebbe a világba már nem lehetne ezt csinálni, én se merném.
2022. aug. 19. 22:41
 20/21 anonim ***** válasza:
64%

#19-es, a mai világban miért veszélyesebb egyedül otthon hagyni egy 7 évest, mint 20 éve? A kommentek és értékelések alapján a többség egyetért veled, de nem értem, hogy miért ennyire egyértelmű ez mindenkinek.

Nálunk is hasonló volt a helyzet, mint amit írtál és nem értem miért ne lehetne ma is ugyanezt megcsinálni.

2022. aug. 20. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!