Ha egyedül hagyom a 7èves fiamat aki csak pár òrát van egyedül míg munkából haza èrek fèljek hogy a szomszédok fel jelentenek èrte?
Annak idején 7 évesen egyedül mentem haza az iskolából, és még senki se volt otthon.
Nem volt kulcsom, meg kellett várnom, míg valaki hazaér, és még közben fel is kellett találnom magam, hogy ne unjam magam halálra.
Jelentem: nem csináltam semmi butaságot, és még élek.
Általában majdnem egész nap játszik a számítógépén.
Csak egyedül nevelem, és a volt párommal nem vagyok jobba.
De viszont nem tudom hogy emiatt kerülhetek-e bajba, viszont talpra esett nagyon.
Ha én lennék a szomszédod feljelentenélek, mint a huzat, és nem azért, hogy alád vágjak, hanem mert felelőtlen vagy.
Barátnőm 16! évesen égette le majdnem a házat, de pl öcsém 10 évesen úgy becsapta a fejét, hogy azonnal mentő.
Ha egyedül van, akkor vszeg meghal vagy súlyos károsodást szenved, mire anyuka hazaér.
Régen a pár éves gyerekek szabadon kóboroltak, a 10 évesnek már valami munkát adtak.
Azért nem kell teljesen hülyének nézni a gyereket.
Tanítani azt kell, igen. Többek között az életre is.
És igen, problémát is okozhat. Mint ahogy egy felnőtt is.
#19-es, a mai világban miért veszélyesebb egyedül otthon hagyni egy 7 évest, mint 20 éve? A kommentek és értékelések alapján a többség egyetért veled, de nem értem, hogy miért ennyire egyértelmű ez mindenkinek.
Nálunk is hasonló volt a helyzet, mint amit írtál és nem értem miért ne lehetne ma is ugyanezt megcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!