Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan, aki külföldön...

Van itt olyan, aki külföldön èl? Mik a tapasztalataitok? Esetleg törtènet, hogy hogyan kerültetek ki?

Figyelt kérdés

jan. 8. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Svàjcba jöttem ki 2007-ben.

Megdöbbentő ha egyedülàlló az ember mèg a gyenge fizetésből is milyen jól lehet haladni.

Ha család van ott már megy a pénz rendesen.

Mindkettő oldalt ismerem

jan. 8. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

8 ève élünk Németországban. Szeretünk itt élni.

Az egész egy elhatározásból indult, aztán munkakeresés, aztán lakáskeresés. Utána persze rájöttünk, hogy ami lakást és munkát frissen jöttként kaptunk az nem éppen a legjobb. Így utána volt lakásváltás és melóváltás is.

jan. 8. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bécs, 2018 óta. Megpályáztam egy állást egy nemzetközi szervezetnél. Sok új tapasztalatot szereztem itt. Bejött, tetszik. Külön előny, hogy egy kellemes kertvárosi részen, közel lakunk a munkahelyhez.
jan. 8. 08:35
 4/8 Shárkány válasza:
48%

Szia!

Ha már megfordult a fejedben a kérdés, ne hezitálj. Nyelvet tudj, angol alapfokú minimum.

Hollandiában van magyar munkaközvetítő aki ad szállást is.

Ausztriába a vendéglátás jó. Kapsz szállást, étkezést, havi fizut és szezon pénzt.

Dolgoztam Ausztriában, sport hotelban, szerettem.

Spanyolországi próbálkozásom is jól sült el még a covid előtt.

Állj bele és indulj el.

jan. 8. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem amerikai és így kerültem ki. Tapasztalatok? Hát... eleinte jó volt de most már nem igazán szeretek itt élni. Nincsenek itt barátaim, a feleségemen és a lányomon kívül senkim sincs itt. Nem is a legjobb részen lakunk és olyan drága lett minden hogy összetehetjük a kezüket hogy ez is van mert sokan azt sem tudják hogy oldják meg a lakhatásukat.
jan. 9. 03:01
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Egy idő után majdnem mindenki hazajön.De azért próbáld meg, csak ne örökre tervezz!
jan. 9. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1988 ota elunk Ausztraliaban. az elet biztonsagos es lenyegesen magasabb szinvonalu mint amilyen nekunk Mo volt pedig mar 26 evesen ott is volt hazunk(banki hitellel persze). a legkor teljesen mas az emberek baratsagosak es befogadoank. Ennek ellenere sajnos sokat romlott itt is a helyzet az utbbi 15 evben. Mi mar nyugdijasok vagyunk normalisan meg tudunk elni a nyugdijbol.
jan. 12. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
6 os ez sok mindentol fugg. aki honvagyas azoknal nagyobb erre az esely. en sosem ereztem honvagyat es egyszeri latogatas vissza 2000 ben nekem boven eleg volt. Mindent idegennek ereztem pedig akkor meg csak 13 eve jottunk el Mo rol. Ma mar kozel 40 ev utan el se tudnam kepzelni mit kereshetnek ott. Nekem Mo mar regen nem a hazam csak a szulofoldem ahol szulettem.
jan. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!