Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aki nyugaton él, mik a tapaszt...

Aki nyugaton él, mik a tapasztalatai a friss bevándorlókkal? Mennyire érződik az iszlám hatása nyugat-európai országokban?

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Edes jo istenem. Leszamitva nehany buborekban elo radikalist, ezek sokkal inkabb feheremberek mint az a kelet-europai EU-s csurhe, amelyik nem tud viselkedni, beilleszkedni, lop, rosszul beszeli a nyelvet. Ez valami dobbenet, amiket otthonrol hallok.
2021. aug. 10. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Most pillanatnyilag itt állok Párizstól 60 kilóméterre egy benzinkúton. A shopposfiú pakisztáni a shopposlány fekete. Mindkettő perfekt angol, ami a franciáknál nagy szó. Az emberek akik mozognak vegyesek a borvirágos arcú bajortól a lefüggyönyözött talán arab nőkön át a csak csukját viselő nőkig. Iszlám hatás ? Na azt egyáltalán nem érzek.
2021. aug. 10. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Neeee, ugye ez csak vicc? Nincs időm kifejteni, mert hosszú lenne.

Röviden: Svájcban élek, van jópár muzulmán, arab, stb ember, de nincs iszlám hatás.

2021. aug. 13. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Londonban nagyon érezni.
2021. aug. 16. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is voltam külföldön, én is láttam sok régebbi bevándorlót, de elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg vannak-e helyek, ahol párhuzamos társadalmak és jogrendek vannak.
2021. aug. 16. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
olyan Magyarországon is van, vegyes etnikumú távoli falvakban. Meg NER világában, az is egy párhuzamos társadalom saját törvényekkel.
2021. aug. 17. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Még a 90-es években dolgoztam egy kis ideig Frankfurtban, törökök által lakott "panelszerű) épületekből álló lakótelepen. A már jó pár éve ott élők nem asszimilálódtak, jóformán köszönni sem tudtak németül. A gyerekek sem.

Más: a 95-ös Jugoszláv háború idején sok menekült élt Harkányban, sokan nyaralókban, üdülőkben, akár évekig is. Egy barátom kerékpárral haladt, amikor a szemébe szóródott valami, ettől ő az út ment árokba hajtva elesett. Kiderült, nagy csapat döglégy felhőbe került, a kert felső részén élő muzulmánok a lenyúzott birka bőrét a kert végébe hajították, ott alakult ki a köbméternyi légyraj. A menekültek, a szívességi lakók egyáltalán nem alkalmazkodtak, a vöröskeresztes ajándék csomagokért sem jöttek ki a kerítéshez, hanem az udvaron (a karjaikat összefonva) nézték, ahogy beviszik nekik az udvari asztalra. Embere válogatja, persze, de igen sok "migráns, menekült" kihasználja a helyzetét, és kiszolgáltatja magát. Biztosan vannak kivételek is, nekem abban az időszakban nem sikerült olyanokkal találkoznom... Más a kultúrájuk, más a mentalitásuk...

2021. aug. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!