Hány évesen költöztél el otthonról és miből sikerült finanszírozni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 22:56
1/8 anonim válasza:
20 evesen albiba bnommel. Meloztunk mind 2en
2/8 anonim válasza:
25 évesen. 18 éves korom óta dolgoztam, levelezőn tanultam tovább.
3/8 anonim válasza:
23, anyukáméknál laktunk a barátommal egy ideig és náluk csak a rezsibe kellett beszállnunk, így tudtunk gyűjtögetni a költözésre.
4/8 anonim válasza:
21 evesen. 2 ev kulfoldi meloval 15 evvel ezelott lehetett venni hitel nelkul videken hazat.
5/8 anonim válasza:
20 évesen
Gyárban dolgoztam
Egy garzont béreltem ki
6/8 Metionin válasza:
19 évesen koliba. Diákmunkából és később pluszban ösztöndíjból finanszíroztam magam. 16 éves koromtól diákmelóztam.
7/8 anonim válasza:
28, dolgoztam, de nem albiba mentem, hanem a későbbi férjemmel költöztem össze, az ő házában.
8/8 anonim válasza:
24,minimalis hitellel Bp-n egy kis lakásba egyedül. Szüleimnél laktam addig és szerencsére a fizum 100%-át el tudtam tenni, kizárólag a SZÉP kártyámat használtam. 20 éves korom óta melózok, IT területen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!