A panel a lusta embereknek való?
Belvarosi tarsashazban a tetoteraszunkon fogunk kiulni grillezni kerteszkedni es napozni.
Videken meg csaladi hazban nem laknek.
21-es!
És ti lusta emberek vagytok?
Milyen sok irigy ember van.
Biztos a sok csóró panelos pontozta le.
Én kertes házban lakok, 1500nm telekkel. Ha már térdig ér a fű, fűnyíró traktorral végig megyek rajta. Az előkertembe sokszor derékig meghagyom a gazt, majd fűkaszával levágom.
Azért lakok kertesben mert nem akarom panelban azt hallgatni hogy vonyít Ödönke 0-24..nem azért mert "szorgalmas" vagyok.
Mi pl egy 110 nmes modern társasházi lakásban élünk egy agglomerációs kisvárosban. Minden gyalog elérhető pár perc alatt: ovi, suli, vasút, boltok. Mégis nyugis környék sok zölddel.
Lett volna lehetőségünk venni egy házat innen 4 kmre egy faluban. Onnan mindenért autózni kéne, a busz ritkán jár. Úgy döntöttünk, hogy maradunk a lakásban, mert többet ér nekünk, hogy minden közel van, mint a kert.
Ergo mindenkinek mások a prioritásai.
Én szeretem, hogy van egy kinti saját szabad privát terem. Megéri ezért vesződni. Illetve szeretek a zöldségekkel-gyümölcsökkel is hobbizni
Akinek ezekre van igénye, azoknak kell a kertes.
Akinek nincs, mert mondjuk szabadidejáben inkább lófrál, és az otthon csak egy alvóhely, akkor annak minek kéne kert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!