A panel a lusta embereknek való?
"panelban meg délután hazamész és leülsz a gép elé, nézed a tv-t, olvasol, stb."
B..romság. 10 kg-s súlyzóval edzem otthon a négy fal között, és más edzést is végzek mellette. Hétvégente lemegyek futni.
Sőt, a lakást olykor takarítani se ártana.
Szóval, erről csak ennyit.
Először is nem csak a két véglet van. Vannak téglalakások, sorházak, házak ki udvarral.
Aztán meg attól, hogy valaki nem kertészkedik csinálhat kismillió egyéb dolgot.
Én mióta az eszemet tudom, panelban akarok lakni. 22 évig éltem falun, volt részem abban, milyen az mikor ki kell menni füvet nyírni, fát vágni, kapálni, ásni, gazolni... ez nem az én világom. Nekem az bőven elég, hogy van Badacsonyban egy kis nyaralónk, én havonta-kéthavonta egyszer kimegyek és dolgozgatok valamit.
Kisgyerekként is azt mondogattam, hogy ha nagy leszek, én városba fogok költözni, szerencsére sikerült is.
Amikor nem dolgozok, akkor tanulok (jellemzően informatikát), vagy lemegyek futni, korcsolyázni, elmegyünk a családdal bringázni, fagyizni, moziba, színházba...
Én imádok városban élni, sosem cserélném le semmire.
Kertes házban lakom.. nem olyan jó szórakozás fáradtan hazaesni és kimenni még füvet nyírni, locsolni, kapálni..
Ár érték arányban meg egyáltalán nem is éri meg a kis alapterületű kerttel foglalkozni. max hobbinak jó.
Nagyapád le van ragadva a múlt évszázadban.
Kertes házban lakom, de nem azért van a kert, hogy munka után még 8 órát gürizzek benne. Lenyírom a füvet, aztán ÉLVEZNI szeretném a kert adta lehetőségeket és nem dolgozni.
Olvasok a hintaágyban, bemászom a medencébe vagy napozok, grillezünk, bográcsozunk vagy szórakozunk a kutyával.
Nem értem az ilyen felfogású embereket, akiknek az az élet, ha halálra dolgozzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!