Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A panel a lusta embereknek való?

A panel a lusta embereknek való?

Figyelt kérdés
Nagypapám szerint a szorgalmas emberek kertes házban laknak, kertészkednek, szüretelnek, rendben tartják az udvarukat, stb. Tény, hogy a ház körül mindig van több munka, panelban meg délután hazamész és leülsz a gép elé, nézed a tv-t, olvasol, stb.

2022. jún. 6. 20:10
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
81%

5-ös

Hát, ez biztos hogy nem mindenkire igaz. Rám legalábbis biztos nem.

Amennyiért a lakásomat vettem, annyiért bőven kaptam volna kertes házat - Budapesttől kicsit távolabb akár többet is.

De mégis minek akartam volna kertes házat? A kertészkedés, állattartás nem vonz. Világ életemben budapesti srác voltam, az én itteni nyüzsgést szeretem. Nem érdekel hogy nő egy palánta, helyette elmegyek színházba, moziba, koncertre, vagy csak itthon olvasok, filmezek. Ehhez tökéletes helyszín a lakásom, ami ugyan nem panel, de társasház. ÉS ennek semmi köze a lustasághoz, mert az nem úgy van, hogy aki "panelban" lakik az semmit sem csinál.

2022. jún. 6. 20:48
 12/45 anonim ***** válasza:
15%
11 Nem olyan drága kertészt felvenni. Mikor van meló áthívom, 8 ezret adok neki egy napra, pár nap alatt kész is az egész kert, és nem csak a fűnyírásról, gazolásról van szó. Ezért írtam hogy pénzt kérdése, aki megteheti nem fog plusz munkákat csinálni. Panelban nem lehet kiülni grillezni, medencézni, vagy egy normális bulit csinálni.
2022. jún. 6. 20:54
 13/45 anonim ***** válasza:
71%

"Panelban nem lehet kiülni grillezni, medencézni, vagy egy normális bulit csinálni."

De nem is akar mindenki ilyeneket csinálni.

Milyen "medencézést" lehet csinálni egy kertes házban?

2022. jún. 6. 21:24
 14/45 anonim ***** válasza:
0%

"De nem is akar mindenki ilyeneket csinálni"

Én se akarok pár négyzetméteres lyukban élni.

Akinek rengeteg pénze van 99% mind kertes családi házban lakik, ez a panelimádat butaságból ered. Legtöbb panellakó ha hozzájutna egy hatalmas összeghez mind venne legalább 1 nagy házat

"Milyen medencézést lehet csinálni egy kertes házban"

Ha nem gondolkodsz, ahogy most se, nem is csodálom h panelpárti vagy. Beépített medencém van a kertben, amiben minden nyáron vagyok, jó nők és a haverok társaságában.

2022. jún. 6. 21:30
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
egyszer vidd már el sétálni a papát a településeteken, hacsak nem valami kinyalt turistalátványosságban éltek, egyből megcáfolhatja magának a kis téveszméit... rengeteg embert tudok mamámék faluján is, ahol tiszta rom meg növény minden, mert a "szorgalmas, tisztességes kertesházi ember" hazamegy, leül a tv elé egy sörrel, és fel sem áll alvásig. vagy ott is alszik.
2022. jún. 6. 21:55
 16/45 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ez West Budapest, Rózsadomb, ez nem putri.

Eltudom képzelni hogy mennyi ember választaná a saját kis panelját a 350 milliós házam helyett, lepontozóknak, hihető :D

Peace!

2022. jún. 6. 22:15
 17/45 anonim ***** válasza:
28%

11. Te ugyanolyan végletekben gondolkodsz, mint a kérdező nagypapája.

Nem kell falura költözni a kertes házhoz, Budapest nagyon sok kerületében van kertes házas övezet és nem is túl messze a belvárostól, de a külső kerületekben is nagyon sok minden elérhető.

Ha van egy kertes házad, az nem azt jelenti, hogy állandóan a kertedben kell gürizned és nem jutsz el egy színházba vagy moziba vagy koncertre. A heti egy fűnyírás nem veszi el az időt ezektől a dolgoktól. De hidd el, hogy sokkal kényelmesebb nyáron a kertbe kiülni egy fa alá pl. olvasni, mint a 2 m2-es erkélyre.

2022. jún. 6. 22:30
 18/45 anonim ***** válasza:
97%
Hát eléggé előítéletes és naív ez a gondolat 😆 nem mindenki engedheti meg magának a 2 emeletes kertes házat medencével, mert ő nem "lusta" 😃
2022. jún. 6. 23:27
 19/45 anonim ***** válasza:
18%

18-as!

Ilyet senki nem írt.

De pl akinek van egy panellakása, az eladhatja és távolabb a várostól vehet családi házat.

2022. jún. 6. 23:34
 20/45 anonim ***** válasza:
34%

Ez így nem igaz, a szórend semmiképpen nem jó így.

De a lusta embereknek panel, vagy más lakás való. Viszont ez nem jelenti azt, hogy aki lakásban lakik, az lusta. Azt sem jelenti, hogy aki családi házban lakik, az nem lusta. Szóval abból, hogy ki miben lakik, semmire nem lehet következtetni.

2022. jún. 6. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!