Ausztráliában valóban az állatok miatt nem érdemes kikőltözni ennyire nagy esély lenne veszélyes állatokkal találkozni ott?
Megnyugtatlak, valószínűleg le se telepedhetek Ausztráliában, mert elég szigorú szabályok vannak ezzel kapcsolatban.
Korábban három hónapot voltam kint egy helyi barátnőmnél, akivel szinte csak a vidéki (sőt, inkább a vadont, volt, hogy hetekig nem is láttunk más embereket) részeket jártuk be, és igen, ilyenkor sok vadállattal találkoztunk. Voltak pókok, krokodilok, kenguruk és más állatok, némelyik veszélytelen, némelyik veszélyes. Viszont amikor Melbourne-ben voltam az ottlétem első és utolsó pár napján, a legveszélyesebb állat egy kóbor macska volt. Nyilván itt se ugyanolyan minden hely.
Kalifornia és Florida kifejezetten drága helyek, és utóbbi rendelkezik Amerika második legnagyobb szabadon élő aligátor populációjával. Egyébként egyik sem tartozik a legbiztonságosabb városok közé az Államokban, bár ez többnyire az emberek felelőssége.
24 millióan élnek ott különösebb gond nélkül
Mo-n mennyire félsz a viperáktól, medvétől, farkastól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!