Szomszéd macskája napok óta elviselhetetlenül nyávog. Kihez forduljak?
Olyan hangja van, mint akit éppen ölnek, nem is tudom semmihez se hasonlítani és 3 napja folyamatosan, ma már hajnal 4kor is hallottam! Tegnap felmentem, hogy mi a francot csinálnak vele, de lerázott egy pillanat alatt a csaj azzal, hogy magammal foglalkozzak. Nem túl barátságos a természete. Nem simán nyávog, hanem vírnyit vagy nem tudom milyen jelző lenne rá jó.Rendőrt hívni nem akarnék, de ha nem fejezik be az lesz. Ha azt mondom
lehet kínozzák ki jön a rendőrség?
Hat talan par napig- 1 hetig tart ez az orult nyavogas, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy egy ivaros benti macska akar 2-4 hetente is tuzelhet.
Kerdezd meg a szomszedot finoman, hogy terveznek-e ivartalanitast, mert ez kibirhatatlan igy.
Eleg gaz, hogy elhajtott, nekem is volt ivaros nosteny cicam (egyszer hagytam csak tuzelni, azt is veletlenul) elviselhetetlen volt a zaj, de persze nyilvan o szenvedett a legjobban. Szoval en tokre megertem, hogy zavar, de talan szerencsed van es epp mutetre varnak, csak tuzeles alatt nem lehet megcsinalni.
Nem nagyon jellemzo az orult nyavogas napokig egy betegseg eseten, mert faraszto es nyilvan ha alapbol le van gyengulve, nem lesz ereje.
Ez tuti, hogy tuzeles lesz, irta is a kerdezo, hogy nem siman nyavog, tipik ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!