Mit lehet tenni, ha az ember drága szomszédja folyamatosan a garázsa elé áll?
Van valami hivatalos módja, hogy magánterületen elérjem, hogy ne álljanak a garázsom elé?
Már legalább 10x kértem az embert és az asszonyt is, de eredménytelen, ignorálnak.
Gondoltam arra, hogy lefestem a területet, kirakok egy megállni tilos táblát, de mivel ez nem hivatalos, nyilván ugyanúgy nem érdekelné őket.
Vagy vitessem el a kocsijukat trailerrel? De akkor lehet még engem büntetnének meg.
Bármilyen javaslatnak örülnék, mit csináljak ezekkel az idiótákkal?
Hívd ki rájuk az önkormányzati rendészetet. Meg fogják büntetni.
Amúgy meg egy haverral parkolj rá két oldalról, hogy ne férjen hozzá az ajtókhoz.
Aztán amikor már örjöng, akkor kérd meg, hogy legközlebb ne álljon oda, ha csak nem a lánglovagok címlapján szeretné viszontlátni...
Birtokvédelmet kell kérni a jegyzőnél.
Lekéred a 30 napnál nem régibb hiteles tullapot + viszel személyit és kb. 3.000 Ft-ot.
Majd a jegyző helyreteszi.
Nem kell önbíráskodni vagy feleslegesen bűncselekményekbe keveredni. (szög - magántulajdon megrongálása)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!