Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért van minden vonatállomás...

Miért van minden vonatállomás tele sinterrel és romával?

Figyelt kérdés

ma 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Hát mert a sintérek befogják a romákat. 😃
ma 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Neked kell tudnod, miért mindig oda beszéltek meg találkozót az ismerőseiddel.
ma 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Azt hiszed menő vagy, sztár vagy? Bátonyba itt labdába nem rúgol, csak rúgtál! Az én életemet ne zaklassad, engem hagyják békéén! Azt mondod megveretel, meg a pitbull kutyáiddal megöletel.. Olyan vagy, mint egy pitbull. Nem is tudom, hogyan tudtam veled lefeküdni. Mónii, nézzél már rá! Harámt fekvésben volt bennem a Csenge, úgy agyonvert..
ma 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja. Nekem tetszik Csipkés Zoltán. De még jobb a Vince a Habzó szájú Erzsi részből. Azt kétszer vagy háromszor naponta megnézem a Sinter Facebook oldalán. Állandóan röhögök Vincén. Én biztos nem hagynék ott egy ilyen színes egyéniséget akinek a dumája jó meg előadja magát.
ma 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom a cigányok a rablás miatt. Ezer éve nem mentem sehova vonattal, de amikor pl Debrecenben tanultam, csak cigányok szálltak fel hajdúhadházon, és minden fülkében nézték az áldozatokat. Idős néniket, vagy fiatal lányokat. Utána már IC-első osztályra ültem, oda nem tudtak bejutni a férgek.
ma 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!