Komló mennyire biztonságos város?
Figyelt kérdés
Melyik városrész kerülendő?tegnap 17:48
2/5 anonim válasza:
Nincsenek drogosok, hajléktalanok, kéregetők. 50 éve itt lakom. Sosem féltem sehol semmikor. Most már pláne nem, este 8tól szinte senki nincs az utcán. Nem igazán hallottam betörésről, lopásról. Tavaly volt néhány utcai támadás, de előtte 20 évig nem és azóta se. Nem is értjük hogy történhetett ilyen. Kóbor kutyák sincsenek. Tipikus alvóváros, sok nyugdíjassal.
3/5 A kérdező kommentje:
2es,köszönöm.Esetleg melyik utca,vagy városrész kerülendő?
tegnap 18:11
4/5 anonim válasza:
Én személy szerint Körtvélyest (városrész), a Kazinczy utcát és a Vörösmarty utcát kerülöm.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem veszélyes, ott nőttem fel, volt a Vörösmarty-ban és Körtvélyesben is haverom. Sokat mászkáltam éjjel is, nem volt gond. Most évekig máshol éltem, azt látom, a fiatalabb korosztály (20-40) totál kicserélődött, de éjjel még annyi mozgás sincs, mint régen.
Alvó város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!