Bp-en szállást keresek 1 főre(esti színház miatt) Találtam, de árba jobb lenne a hálóterem ! Férfi-női koedukált ?? Mennyire biztonságos idegenekkel aludni ? Az emeletes ágy ijesztő ! Mi a tapasztalat? Sajnos a szobák 1 főre is annyi mint 2 főre!
Én külföldön voltam ilyen szálláson, de talán hasznosak a tapasztalataim:
- általában koedukált,
- biztonságos,
- tipikusan emeletes ágyak vannak.
Kinek ajánlott, kinek nem?
Ajánlott fiatal, nyitott, laza embereknek, akik nem drámáznak azon, ha más (adott esetben más nemű) előtt kell levetkőzniük. A társaság ilyen helyen erősen multikulturális, szóval lehet, hogy Bp-en pont egy magyar se lenne veled együtt a hálóteremben. Pláne, hogy alapvetően fiatal turisták veszik igénybe, akik hátizsákkal járják be azt az országot. A rakodási hely általában csekély, de egy éjszakára való holminál talán nem gond. Persze színházba gondolom elegáns ruhában mennél, ami nem jó, ha összehajtogatva a táskában pihen éjszaka.
Azt kell mondanom, ha te olyan apróságon fennakadsz, mint az emeletes ágy, akkor neked nem való.
Nyilván azért olcsóbbak a szobáknál, mert mindezt el kell viselni cserébe. Akinek ez nem gond, az nyert - akinek gond, annak drágább megoldást kell választania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!