Csepelen a királyerdőben nézegettünk egy ingatlant ahova költöznénk viszont kicsit aggódok Csepel rossz hírneve miatt. Állítolag ez a része biztonságos. Vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 15:48
1/2 anonim válasza:
Csepel Királyerdő része nem állítólag, hanem valójában biztonságos, csendes, jó környék.
Mondom ezt úgy, hogy itt születtem Csepelen, és életem jelentős részét Királyerdőn töltöttem, másik felében a csepeli piachoz közel éltem, de az is nyugalmas volt, bár nem annyira, mint most itt, mivel újra visszaköltöztem a nagyszülői házba.
56/N
2/2 anonim válasza:
Királyerdő egy nyugodt kertvárosi környék. Csepel közbiztonságának a rossz hírét nem az a negyed adja. (És őszintén szólva túl is van tolva a téma, nem egy vadnyugat így sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!