Berlin mennyire biztonsagos? Van valakinek tapasztalata?
4-5 ev mulva koltoznek ki Nemetorszagba. Nagyon tetszik Berlin, szoval nagyon szivesen koltoznek oda csak nem tudom mennyire biztonsagos a migransok miatt? Tudom, hogy nem csak ott vannak migransok hanem egesz Nemetorszagban, de gondolom azert megis csak ott van a legtobb mivel az a fovaros. Van valakinek tapasztalata esetleg aki ott el?
Mindenkeppen Nemetorszagba szeretnek koltozni mert kiskorom ota nagyon tetszik.
Irnatok nekem Berlinhez hasonlo szep nemet varosokat? Amik szinten vannak olyan gyonyoruek mint Berlin? Szerintetek melyik a legjobb nemet varos ami jobb es szebb mint Berlin?
Normalis valaszokat lecci. Elore is koszonom! :)
Kedves utolso, latom nem ertetted a kerdest, ha ne ertetted nem kell valaszolnod. Meglettem volna a te valaszod nelkul is. De semmi baj, nem haragszom, vannak olyan emberek akiknek nehezen jut el az agyukig a kerdest. Te is ilyen vagy utolso valaszolo.
Nem ertem miert valaszolnak olyanok akik nem tudnak ertelmesen valaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!