Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ingáznál 40 km-t egy családi...

Ingáznál 40 km-t egy családi ház kedvéért?

Figyelt kérdés

Jelenleg két lehetőségünk van: vagy egy lakás megyeszékhelyen, ahol dolgozunk vagy egy szép családi ház 20 km-rel odébb, de akkor minden nap összesen 40 km-t kellene utazni.

Általában tudnánk egy autóval bejárni a munkahelyre párommal, de nem minden nap. Az út egyébként jó, nem szokott nagy forgalom lenni, kb 20-25 perc alatt otthon lennénk.

Mit gondoltok? Ti bevállalnátok ennyi igazást a családi házért cserében?

2021. szept. 28. 08:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik megyeszékhely esetén lehet csúcsidőben 20-25 perc alatt be- és hazaérni 20 km-ről, de biztosan van ilyen is, ha mondod. Győrt a 11-es leírta, de ugyanaz van Sopronban és Mosonmagyaróváron is.. Ne csak az ingatlanok árát nézd, nagyot hibázol, ha más rendszeres kiadásokat figyelmen kívül hagysz. 2 kocsi kell előbb vagy utóbb, Ti is be fogjátok látni, gyerekekkel mindenképpen ez alsóhangon +50000Ft kiadás havonta, a ház többlet rezsije és az utazási költség is legalább ennyi. Nektek, ha megér éves szinten minimum 1 milliót és heti több óra plusz munkát a falusi élet akkor hajrá, de mérlegelni kell. Én már nem tenném, sajnos falura kerültem és egyenlőre nem tudok szabadulni.
2021. szept. 28. 12:20
 22/24 anonim ***** válasza:
79%
Igen, mi bevállaltuk, mikor a házban maradunk meg ks éri, de 2 szomszéd is kölyökmegőrzőt nyitott (nyugdíjasok, direkt költöztünk ilyen környékre, azt hittük itt végre nyugi lesz) és nem lehet a kertben megmaradni általában, szóval cseberből vederbe...
2021. szept. 28. 12:51
 23/24 anonim ***** válasza:
20%
Igen,20 km nem sok egyáltalán,napi kétszer 20-25 perc nem vészes.Én 1-1 órát utazok már majdnem egy éve minden nap munkahelyre,őrülnék ha csak ennyit kéne.Már unalmas hogy napi 2 órával kevesebb szabadidőm van,nemsokára a munkahely közelébe költözök de 20 km-ert még bevállalnék.
2021. okt. 2. 11:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem. Mi is "csak" 25 km-re éltünk a várostól, de reggel végülis másfél órát csücsültünk az autóban a dugóban (busz nem volt, a kötöttpályás meg 40 percenként ment). Felejtős.
2021. okt. 6. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!