Összeköltöznétek közös, nem szétválasztható udvarba a testvéretek családjával, ha amúgy a családi ház két külön bejáratú részre van osztva?
Figyelt kérdés
Milyen az együttélés ilyen esetben hosszú távon?2020. jún. 2. 09:30
1/7 anonim válasza:
En a jovoben ugymond csak a sajat csaladommal szeretnek elni nem azert mert baj lenne veluk de nekem igy tetszik, tehat max csak azmenetileg rovid idore.
2/7 anonim válasza:
Nem.
Nem azért mert nagyon rosszul jönnénk ki.
De teljesen más az életvitelünk.
4/7 anonim válasza:
Én sem,szeretem a magán életem🙂
Én ugy gondolom jobb tartani bizonyos távolságot
Bár vannak akik imádnak sülve föve együtt lenni,mindent megosztani egymással amivel nincs is baj.
A lényeg h ti milyenek vagytok🙂
Naponta összefuttok majd,mindent látnak és hallanak ròlatok.
Tudják mikor mentek el,mikor értek haza🙂Meg is fogják kérdezni merre jártatok stb...
Én ezt nem csinálnàm😀
Bàr a hugommal ilyen problémák nem lennének,de a sògoromékkal biztos nem vállalnàm be🙂Böven elég a 20km köztünk😀
5/7 anonim válasza:
Az ilyen szoros egyutteles 90%-ban a jo kapcsolatokat is megmergezi, a nem tul jokat meg pokolla is teheti.
7/7 anonim válasza:
Hmm jó kérdés, nem tudom. Viszont nem mindenben esetben problémás, ha valaki így él, ez testvérfüggő. Egy olyan testvérrel tuti nem élnék így "együtt", akit megesz a kíváncsiság, meg minden. De egy olyan testvérrel, aki tiszteleti más magánszféráját, és meg van a saját élete, miért ne. Szerintem ha a testvérpár mindkét tagjának meg van a saját élete, és nem mindig a másikon csüngenek, akkor szerintem okés is lehet az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!