Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ingáznál 40 km-t egy családi...

Ingáznál 40 km-t egy családi ház kedvéért?

Figyelt kérdés

Jelenleg két lehetőségünk van: vagy egy lakás megyeszékhelyen, ahol dolgozunk vagy egy szép családi ház 20 km-rel odébb, de akkor minden nap összesen 40 km-t kellene utazni.

Általában tudnánk egy autóval bejárni a munkahelyre párommal, de nem minden nap. Az út egyébként jó, nem szokott nagy forgalom lenni, kb 20-25 perc alatt otthon lennénk.

Mit gondoltok? Ti bevállalnátok ennyi igazást a családi házért cserében?

2021. szept. 28. 08:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, mondjuk én kiskorom óta ehhez szoktam, szóval nekem szinte természetes. (Falusi vagyok, és anyukám az abban a városban iratott be már általános suliba is, ahol ő dolgozik.)
2021. szept. 28. 08:33
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennel sokkal nagyobb tavolsagokrol is ingaznak - rengetegen.
2021. szept. 28. 08:37
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen,főleg kocsival nem sok a 20km.
2021. szept. 28. 08:42
 4/24 Morzsi007 ***** válasza:
88%

Itt inkább az a kérdés, hogy családi ház megfelel-e nektek. Ott azért van mit csinálni, ha kertes házról beszélünk és igényesen akarjátok, hogy kinézzen egy lakáshoz képest több időt vesz igénybe. Ha minden térkövezett, akkor nem probléma. 🙂

20 km a munkahelyre nem a világvége, sokan ennél csak messzebb utaznak napi szinten. Főleg, ha egy helyen dolgoztok, ez vállalható szerintem.

2021. szept. 28. 08:45
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Én Budapesten belül ingázok ennyit. Ez nem távolság. ( Kocsival is min. 40 perc, BKK-val másfél óra lenne.)

De ettől függetlenül nem vállalnám, mivel nem szeretnék családi házban lakni.Ha hazaérek pihenni akarok, nem a ház körül lehúzni egy "második műszakot".

2021. szept. 28. 08:46
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én napi 140 km-t ingázom. Szóval nem kérdés.
2021. szept. 28. 08:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Az nem sok.
2021. szept. 28. 09:03
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak 20 km kocsival, fél óra, az semmi!

Én így járok dolgozni, meg pont annyi út hogy nem fárasztó.

Szóval biztosan!

2021. szept. 28. 09:04
 9/24 Morzsi007 ***** válasza:
95%

“De ettől függetlenül nem vállalnám, mivel nem szeretnék családi házban lakni.Ha hazaérek pihenni akarok, nem a ház körül lehúzni egy "második műszakot"“

Erről beszélek, nem mindenkinek jön be. Nekünk is ez van, rohadt nagy kerttel, aminek 80%-a füvesítve. Szépen néz ki, de gondozni kell, ha akarod, ha nem.

2021. szept. 28. 09:17
 10/24 anonim ***** válasza:
29%
Nem a 20 perc kocsival a téma, hanem, hogy egy faluban jellemzően semmi nincs. Bármit akarsz csinálni mehetsz a városba. Ez különösen problémás, ha gyerekeitek is vannak, akik nem vezetnek még.
2021. szept. 28. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!