Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a jobb választás egy...

Melyik a jobb választás egy penthouse belvárosban panorámával vagy egy kertes családi ház kisebb városban/közel nagyobb városhoz?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lenne a legjobb megfogalmazás,melyik képvisel nagyobb szuverinitást és exkluzivitást arra irányul a kérdésem.

2020. jún. 10. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Penthouse
Kertes ház
Egyéb
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Egy kastély.
2020. jún. 10. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó de arra sose lenne keret
2020. jún. 10. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy penthousra se. Több tíz, de inkább százmillió.

Magyarországon nincs is penthouse, csak penthouse jellegű lakások.

2020. jún. 10. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem Budapestre gondoltam hanem vidéki megyeszékhelyre de igen igazad van inkább penthouse jellegü lakások, de a lényeg kertes ház vagy penthouse jellegü lakás
2020. jún. 10. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Kertes csaladi haz a kozpont folott a hegyoldalban. Vagy garzonlakas ugyanott.
2020. jún. 10. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy értelmeztem a kérdésed, hogy egy szép belvárosi budapesti lakás a legjobb helyen, vagy egy szép családi ház vidéken, mondjuk egy hegyoldalon, friss levegővel, gyönyörű kilátással.

Nos, nekem mindenképp a belvárosi lakás tetszik jobban, ugyanis én elég fiatal vagyok, 23 éves, és nekem a nyüzsgő nagyváros tetszik. Bp amúgy is nagyon szép város. 18 éves koromig vidéken éltem családi házban, és nem panaszkodom, jó volt. Örülök, hogy családi házban nőttem fel. De örülök, hogy mostmár Bp-en élek. Persze, nem egy bevárosi szép lakásba, de akkor is:D.

2020. jún. 11. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os úgy is lehet értelmezni
2020. jún. 11. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Megyeszékhelyeken is 50-100 milliótól kezdődnek a penthouse lakások, mérettől, elhelyezkedéstől függően.
2020. jún. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!