Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zavarna, ha a lakótársatok...

Zavarna, ha a lakótársatok barátai néha ott aludnának?

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha alkalmanként ott aludhatnának a barátaim nálam az albérletben, ha éppen olyan programunk van (tehát nem kellene nagyon korán vagy későn még órákat vonatozniuk vagy akkor egymás után több napot is együtt tudnánk tölteni). Két főről van szó és a nappaliban tudnának aludni a kanapén. Nem rendszeresen, de max. ilyen havi egy-két alkalomról lenne szó főként hétvégeken, ha tényleg szervezünk magunknak valami programot, kirándulást, ilyesmit. Mindenképpen megkérdezném a lakótársamtól, de nem ismerem őt, egyáltalán nem szoktunk beszélni egymással (egy szót sem, semmit) stb. és így gondoltam előbb kiírok erről egy kérdést, hogy kinek mi a véleménye.
2021. szept. 23. 10:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélj vele, de nekem a helyében nem lenne ezzel problémám. Lakótársamhoz is át szokott jönni a legjobb barátnője aludni, szól előtte, néha hallom, hogy nevetgélnek, meg a közös szobákban vannak, de sosem zavart, pedig én sem vagyok szociális. Sosem féltem attól, hogy meglop vagy megeszi a kajámat. Én sem szórom a pénzt, de nem fogom neki mondani, hogy fizessen több rezsit, mert a barátnője egyszer letusolt meg kétszer lehúzta a WC-t, ez csak hosszútávon lenne probléma.
2021. szept. 24. 21:19
 22/29 anonim ***** válasza:
34%

A kérdésed úgy szól, hogy “Zavarna, ha...” havi 1-2 alkalommal.

Igen, baromira zavarna, ettől függetlenül, ha rákérdeznél, nem mondanék nemet, mert jobb a békesség.

Viszont várnàm a pillanatot, amikor megléphetek innen.

2021. szept. 25. 11:00
 23/29 A kérdező kommentje:
Havi egy-két alkalom, igen. Szerintem az egyáltalán nem sok, egy hétvége gyakorlatilag.
2021. szept. 25. 11:04
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Engem pl zavarna, és kizáró ok lenne lakótársnál. Keresnék is más helyet.
2021. szept. 25. 16:10
 25/29 A kérdező kommentje:
Több mint százezer forint a kaució, amit nem kapunk vissza, ha idő előtt (1 év) felmondjuk a szerződést. Úgyhogy csupán emiatt valószínűleg nem menne el, hiszen sok pénzt veszítene.
2021. szept. 25. 21:48
 26/29 anonim ***** válasza:

Tegnapelott irtad ki kerdest; ne mondd, h meg nem beszeltel vele???

Nincs ott? Irjal neki egy emailt.

Nem erzed, h mennyire felesleges vadigeneket kerdezni, h reagalnanak erre meg arra, mikor lehet h a sztori masik szereploje total mashogy reagal majd.

Most mar azert ird meg, h mit mondott!

2021. szept. 25. 22:05
 27/29 A kérdező kommentje:
Majd, ha aktuális lesz megkérdezem. Szimplán kíváncsi voltam rá, hogy kinek mi erről a véleménye. Nem kell hőbörögni.
2021. szept. 25. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor jelenteném a főbérlőnek,ha elmenni nem tudok.
2021. szept. 26. 06:49
 29/29 A kérdező kommentje:
A főbérlő semmiféle kikötést nem tett erre, őt nem érdekli.
2021. szept. 26. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!