Mit tegyek, ha tartok a lakótársamtól?
hát grat akkor
elég hosszú lesz xd
Pontosan. Nem kapja vissza az előleget az biztos ha előbb elmegy ami nem kis összeg szokott lenni. Ez szerződés, nem haveri alapon van ott.
Ha ő neki nincs a tulajjal szerződése és csak te fogadtad be akkor ebből viszont még lehet gond. Ha ő nem fizet de nem is koltözik attól neked még kell helyette. Pont volt itt ilyen kérdés, ahol a kérdező úgy döntött hogy inkább elmegy bár ő meg tudta beszélni a tulajjal hogy előbb menjen. Remélem ilyen gondod nem lesz és csak simán egy mogorva lakótársad fogtál ki. Egyelőre azért ne paraztasd magad mert attól hogy kiabál az nem azt jelenti higy bántanak is valakit. Meg jobb is ha elvan a gépével a szobában.
Nem értettem pontosan hogy veled kiabált vagy a tulajjal, vagy mindkettőtöknek de nem kell egyből arra gondolni hogy pl bántani fog.
Szerintem alapból abból kellene kiindulnk hogy nem mindenki szeret barátkozni a lakótársakkal, ezt el kell fogadni. Amúgy ez nem mindig rossz dog.
Attól nem félek, hogy ne fizetne stb., ebből a szempontból nincsen vele probléma, szó nélkül kifizetett nekem mindent rögtön az első találkozó alkalmával is. Ilyesmin egyáltalán nem problémázott és nem is gondolom, hogy ebből probléma lenne a jövőben.
Velem kiabált, nem a tulajjal. Lehet, hogy ettől még bántani nem fog, de nekem mondjuk ez sem teljesen normális, szerintem ez már nem a "mogorva" kategória. Mogorva az aki picit durcizik, nincs jó kedve, valamiért mérges és így puffog magában stb., aki kiabál, pofákat vág, szitkozódik stb. az nem csak szimplán mogorva. Szerintem, de lehet ezt mások másképp értelmezik.
Egyáltalán nem várnám tőle, hogy barátok legyünk, de azért jó lenne, ha legalább több mindent tudnék róla, beszélnénk legalább alap hétköznapi dolgokról vagy csak szimplán ne így viselkedne velem (gondolok a kiabálásra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!