Mit tegyek, ha tartok a lakótársamtól?
Azért egy alkalom miatt ne kelljen már mindent eldobva menekülnie,kérdező szerintem várd meg hogy hosszabb távon hogy alakul a helyzet lehet stresszes volt a beköltözés miatt vagy rossz passzban volt aznap.De vannak olyan emberek akik műsorból szinte mindig ordibálnak,maradj nyugodt,ne vedd magadra,húzd ki belőle amit akarsz és semmi többet.
De írtad hogy alig találkoztok,azt a pár kötelező sort gyorsan le lehet tudni,én nem kerítenék ekkora medret ennek ha úgy meg jó az albérlet.Semmi garancia nincs arra hogy máshol jobb lenne a helyzet.
Ha jól értem ő nem írt alá szerződést a tulajjal hanem te (ezért bármikor elmehet) és neked fizeti a részt amit használ mivel te vetted ki a több szobás lakást.
Talán ezzel lehetne kezdeni valamit. Elmehet ha nem tetszik neki ott és te kereshetsz új lakótársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!